Primul episod special al serialului Victoria, realizat pentru ziua de Crăciun a lui 2017, a fost într-adevăr magic. Cu nu foarte multe cadre crăciunistice, dar de altfel foarte festiv, “Comfort and Joy” trimite mai multe mesaje, atât de importante de amintit în perioada asta a anului.

De la costumele absolut superbe, pentru care cuvintele n-o să fie suficiente, coafuri cât mai deosebite, până la o privire în spatele a ce însemnau mesele festive ale familiilor regale, totul este o bucurie. Jenna Coleman mi se pare minunată în rolul Victoriei, iar chimia pe care o împărtășește cu Tom Hughes este fantastică. Știu, folosesc doar cuvinte mari, dar vă promit că nu-s în van. Am notat 2 replici și o scenă superbă pe care vreau să vi le arăt, în cazul în care ați văzut deja episodul. Căci n-aș vrea să vă stric plăcerea de a le vedea pentru prima dată așa, scoase din context.

Așadar:

  1. We may be servants, but we are not slaves. – Penge
  2. I don’t need a man to tell me what’s right. – Skerrett
  3. Aceste priviri și replici pline de iubire dintre Victoria și Albert:

Sper că ați avut un Crăciun liniștit și că veți urmări serialul Victoria, în cazul în care nu o faceți deja. Este deosebit. 💖

 

credit foto: Mammoth Screen for ITV

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *