Sună clișeic, dar n-am găsit un titlu mai potrivit. Ce vreau să vă spun, de fapt?

Vă amintiți, probabil, că vă anunțam cu bucurie aniversarea primei luni în echipa VedeteMagazine (fostul BlogVedete), anul trecut în iunie. În urmă cu o săptămână a fost luată decizia de a se închide site-ul, din motive care nu-și mai au rostul în a fi dezvoltate, întrucât nu se mai poate schimba nimic.

A fost o perioadă foarte frumoasă pentru care voi fi mereu recunoscătoare, am cunoscut niște fete extraordinare care mi-au devenit prietene, mi-am dezvoltat capacitatea de redactare a unor articole de tip magazine, fără însă a include bârfele sau scandalul. Am scris despre evenimente, muzică, despre ținute de pe covorul roșu, despre premiere de film, gale, seriale și multe altele. Odată cu închiderea site-ului, m-am văzut nevoită să introduc toată informația viitoare pe blog-ul personal. Deși sunt și voi rămâne profund dezamăgită de cele întâmplate, o bucurie foarte mare mi-a oferit această tranziție, deoarece tot timpul mi-am dorit ca blog-ul să fie mai activ, iar acum am găsit ocazia de a canaliza toată informația într-un singur loc.


Găsiți recenziile pe care le-am realizat până în prezent (inclusiv cele care au fost inițial publicate pe VedeteMagazine.ro) în secțiunea dedicată, Filme. Blogul personal o să conțină exact asta, lucruri personale, din toate domeniile – tv, cinematografie, muzică, lectură, viață.

N-o să devină o sursă de știri mondene, însă va conține toate lucrurile care pe mine mă bucură, care îmi plac și pe care îmi doresc să le recomand și altora. Sper să-mi rămâneți în continuare alături, chiar dacă sub o formă mai mică și pur personală. Am observat deja că marea majoritate îmi împărtășește preferințele.

Vă mulțumesc!
Să ne citim cu bine,

Deea.

0 thoughts on “Un nou început”

  1. Am o curiozitate: de ce nu iti facusi blog pe domeniu? Imi pare ca meriti un domeniu si ar fi mult mai profi sa scrii pe un blog pe domeniu. Pe bune 🙂

    1. E în plan în lunile următoare. Voi scăpa curând de acel “wordpress” din link. Mulțumesc mult, Emil! 🙂

Let me know you think - add a comment below!