top 3 filme de suflet
Aceste filme sunt producții cărora le voi fi mereu recunoscătoare, pentru că le-am perceput ca pe lecții. De altfel, sunt sigură că măcar un singur detaliu apreciați de la fiecare. Vă prezint, așadar, top 3 al filmelor mele de suflet.

Până anul trecut nu am avut un loc 3, însă l-am decis cu foarte mare ușurință. Aștept să văd și topul vostru al celor mai iubite 3 filme! Let’s have fun!

3. The Fault in Our Stars (2014)

the fault in our stars
                                                   Ansel Elgort & Shailene Woodley

2. Pretty Woman (1990)

pretty woman
                                                         Julia Roberts & Richard Gere

1. Titanic (1997)

titanic
                                              Kate Winslet & Leonardo DiCaprio

Sursa foto

8 thoughts on “Top 3 filme de suflet”

  1. Am văzut doar “12 Years a Slave” și “Safe Haven” (mă știi că eu sunt și cu cititul, așa că la primul am zis pas, pentru că nu am răbdare să citesc biografii, iar la al doilea încă e pe lista de așteptare; chiar sunt curioasă!), așadar mi-ai dat de lucru! Abia aștept să văd și restul 🙂

  2. Din 3 filme, am vazut doar 2, insa Titanicu-l urasc din suflet. Pentru ca a regizat acel film Cameron ar fi trebuit sa fie spanzurat de coaie. Pentru ca NU s-a intamplat asta a recidivat cu avatarul.

    1. Eu n-am văzut “Avatar” încă. Nu-ți place ce face Cameron în general sau strict aceste 2 filme? :))

      1. Avatarul macar are o calitate: a revolutionat industria 3D-ului. Altfel, ca poveste, un copil cu handicap mintal scria una mai buna.

Let me know you think - add a comment below!