Anunțuri & Știri, Filme & Seriale

Televiziunea TNT va fi disponibilă în România din 6 octombrie

TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, va fi disponibil în România începând cu 6 octombrie, ca urmare a repoziţionării TCM.

Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de Matthias Heinze, vicepreședinte operaţiuni comerciale pentru Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală și de Est și Rusia, şi de Cristina Valasutean, manager de distribuţie pentru România, Ungaria şi ţările balcanice.

Noul post de televiziune pune la dispoziția telespectatorilor filme de înaltă calitate, dar și producții originale TNT. Din octombrie, postul de televiziune aduce pe micile ecrane seriale ca The Last Ship și Murder in the First.


Ca o evoluție a brandului TCM, noul post de televiziune TNT va îmbogăţi experienţa telespectatorilor, oferind filme de înaltă calitate ce vor aduce o doză și mai mare de entuziasm și divertisment. Postul de televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT.
Puteți rămâne mereu la curent cu noutățile televiziunii, atât pe Facebook, cât și pe site.
Text extras din comunicatul de presă.

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: