Într-o perioadă foarte grea pentru mine, am comandat două cărți care să-mi mai aline din disperare. Una dintre aceste cărți este Swimming Lessons, volumul de poezii de debut semnat de Lili Reinhart.

Dacă e s-o luăm cu începutul, zic să vorbim puțin despre Lili Reinhart, care s-a lansat în ochiul public undeva prin 2010, dar care n-a cunoscut faima decât odată cu serialul Riverdale (disponibil pe Netflix) ce a debutat în America în 2017. În Riverdale am cunoscut-o și eu, dar serialul ăsta sper să nu rămână ceva de referință pentru cariera ei, pentru că e atât de exagerat, pueril și prost scris încât ar fi păcat. Da, urmăresc serialul, însă nu l-aș recomanda.

                                                                                               My future is beautiful
                         Don’t ignore the thoughts                          because I see the hapiness that is
that keep you up at night                          inevitable for me
with you by my side.

Lili a produs și drama Chemical Hearts (alături de Amazon Studios) despre care am scris acum câteva luni, aici, film în care a și jucat tare fain. Actrița, acum și scriitoare, a anunțat la un moment dat că va publica un volum de poezii de dragoste. Volumul a ajuns în librării în luna septembrie a anului curent și e decent ca scriitură, neavând neapărat prea multe volume de poezii citite la activ ca să pot compara, însă pentru un debut eu zic că e bine.

Am citit Swimming Lessons foarte repede, în doar câteva ore, lăsându-mi mai mult un sentiment de jurnal despre dragoste, intimitate și experiențe personale. Mi se pare o carte potrivită drept cadou de Moș Nicolae și chiar Crăciun, care vine la pachet cu ilustrații frumoase semnate de Curt Montgomery.


 

Love is the only thing 
we can offer one another at this point.

So love really fucking hard
Always.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *