Pe lângă serialele pe care deja le urmăresc, altele pe care doresc să le încep (mai vechi, anulate) și unele pe care îmi doresc să le termin, mai vin cele din sezonul 2015 – 2016 care îmi fac cu ochiul. Unele au avut deja premiera în vară, așa că le-am testat și le-am pus în acest articol pentru că mi-au plăcut! 🙂


Am frunzărit orarul televiziunilor mai importante din America și a ieșit asta:

The CW:

Dates – premiera: 9 iulie | Cum au loc primele întâlniri în terenul minat al societății din secolul 21.

 

Legends of Tomorrow – premiera: toamnă 2015 | Personaje secundare (negative și pozitive) din serialele Arrow & The Flash reunite într-un singur serial, într-un singur scop.

Containment – premiera: 2016| Un virus începe să răpună locuitorii din Atlanta din cauza căruia autoritățile sunt nevoite să creeze carantină, iar toate persoanele prinse în același loc trebuie să fac tot ce pot pentru a supraviețui.

ABC:

The Astronaut Wives Club – premiera: 18 iunie | Bazat pe cartea bestseller omonimă, care de altfel istorisește viețile a 7 soții de astronauți, serialul ne prezintă exact experiența acestora cât timp soții lor sunt trimiși în spațiu.

The Whispers – premiera: 1 iunie | Extratereștii se folosesc de copii pentru o viitoare invazie; de notat faptul că la cârma acestui serial se află Steven Spielberg.

Blood & Oil – premiera: 27 septembrie | Un tânăr cuplu aspiră la bogăție după ce un accident de mașină îi poartă către Dakota de Nord.

Secrets and Lies – premiera: 1 martie | Povestea sumbră a unei crime cu un suspect neaşteptat. Ben Crawford (Ryan Phillippe) trece din rolul de bun samaritean la cel de suspect de omor calificat după ce descoperă trupul neînsufleţit al fiului vecinilor, Tom Murphy, în pădurea din apropierea casei.

Quantico – premiera: 27 septembrie | Este prezentată viața noilor recruți FBI, dar mai cu seamă cea a lui Alex Parrish, care în urmă unor evenimente tragice este învinuită de o explozie devastatoare ce are loc în America.

Wicked City – premiera: 27 octombrie | O echipă de detectivi din LA încearcă să prindă un criminal în serie, totul într-un thriller psihologic încâlcit.

The Family – premiera: 2016 | După ce minorul unei familii dispare într-un mod ciudat, acesta se reîntoarce după 10 ani într-un mod și mai ciudat. Ce s-a întâmplat cu el? Prin ce a trecut în cei 10 ani?

CBS:

Zoo – premiera: 30 iunie | Se pare că animalele au condus lumea cândva, iar acum acestea au devenit extrem de violente, punând în pericol viețile tuturor.

Supergirl – premiera: toamnă 2015 | De la benzile desenate DC vine primul erou feminin căruia am decis să-i dau o șansă, deși prevăd un (mare) eșec.

Limitless – premiera: 22 septembrie | Inspirat de filmul omonim, un tânăr descoperă drogul NZT care îi permite să își folosească creierul la capacitate maximă, acesta fiind recrutat ulterior de o echipă FBI.

NBC: 

Blindspot – premiera: 21 septembrie | O tânără este descoperită în centrul orașului, dezbrăcată și plină de tatuaje, fără să știe cum a ajuns acolo și cine e. Un tatuaj anume atrage atenția FBI-ului, mai exact numele unuia dintre agenți.

Chicago Med – premiera: 17 noiembrie | La echipa de pompieri din Chicago Fire și echipa de detectivi/polițiști din Chicago PD, vine un adaos special, un nou spin-off pentru ‘Fire’. Echipa de medici din Chicago este gata să ajute restul familiei. (pentru fanii Arrow: Colin Donnell, interpretul lui Tommy, a semnat pentru rolul unui medic ce va apărea în fiecare episod!)

Heroes Reborn – premiera: 24 septembrie | Se continuă ideea și plotul începute în 2006, cu serialul Heroes ce urma să fie anulat după 4 sezoane. Mai mulți oameni comuni, fără nimic special, descoperă că dețin puteri supranaturale și cu ajutorul lor pot salva lumea de diferite pericole.

Shades Of Blue – premiera: 2016 | O mamă (interpretată de Jennifer Lopez) ce își crește singură copilul lucrează sub acoperire pentru FBI.

Heartbreaker – premiera: toamnă 2015 | Ne este prezentată viața medicului Alex Panttiere (Melissa George), un chirurg cu simțul umorului foarte bine dezvoltat și o viață amoroasă aparte.

 

FOX:

Lucifer –  premiera: 2016 | Serial bazat pe personajul DC, îngerul căzut care se plictisește de slujba de Lord al Întunericului și se instalează în Los Angeles.

The X-Files – premiera: 2016 | Serialul difuzat la noi de ProTV va beneficia începând cu anul viitor de o continuare (8 episoade) ce se așteaptă să aibă un aer mai fresh și mai puternic. Protagoniștii vor fi interpretați de aceeași Gillian Anderson și David Duchovny.

 

De la alte televiziuni:

HumansAMC, premiera: 28 iunie | Într-un univers paralel, pentru o familie foarte ocupată, cel mai util gadget este Synth – un servitor robotic avansat.

The Man in the High Castle Amazon Prime, premiera: sezonul va fi disponibil complet din această toamnă | Bazat pe romanul omonim din 1962 al lui Philip K. Dick ce prezintă o istorie alternativă a unei lumi în care ce-l de-Al Doilea Război Mondial ar fi fost câștigat de naziști.


 

Vizionare plăcută orice ați alege și o toamnă de milioane (de spectatori, ca să ni se reînnoiască preferatele)!

Notă: toate serialele din acest articol au avut premiera în 2015 sau vor avea premiera în 2016! Da, urmăresc multe alte seriale de la fiecare televiziune în parte. Sper să vă vorbesc într-un viitor articol și despre respectivele 🙂 De asemenea, precizez că nu veți regăsi nicio producție horror, într-un cât este un gen pe care îl ocolesc.

0 thoughts on “Seriale interesante în sezonul 2015 – 2016”

  1. QUICK UPDATE: Wicked City (ABC) a fost anulat, ca să nu mai zic că nici nu l-au difuzat integral. Alte dezamăgiri crunte sunt Limitless & Supergirl (ambele CBS, deși la al 2-lea nu am avut neapărat așteptări, cât speranțe că va fi decent) – am renunțat la vizionarea lor. Rămân de testat încă o parte; sper să nu mai am surprize neplăcute. 🙂

Let me know you think - add a comment below!