Cât am așteptat să scriu articolul ăsta! Cine nu știe clipurile virale cu pisici și brazii de Crăciun? Haha! Cum a fost la noi și ce alte lucruri s-au mai întâmplat în preajma acestui Crăciun, asta vreau să vă povestesc astăzi.

E ultima zi din an și eu tastez despre Crăciun, despre cum a fost pentru Scofield să se împace cu ideea că un copac luminat și îmbodobit și-a făcut loc în sufragerie pe termen nedefinit. Evident curios, s-a jucat cu toate cutiile decorațiunilor și, mai ales, cutia mare a bradului. Un deliciu pentru el. 🙂

Am îmbodobit bradul în primul weekend al lunii decembrie, așa cum v-am povestit în articolul precedent, și acesta a stat în picioare fără probleme, până pe 19 decembrie când a fost învins. Nu că nu s-ar fi întâmplat și alte peripeții până atunci. De exemplu, globulețe găsite prin toată sufrageria. Pe 6 decembrie, Scofield a rămas singur acasă, iar eu am închis ușa de la baie din greșeală, așa că… a făcut sub brad. De toate. 💩😂

Pe 23 decembrie, când m-am întors de la muncă, Ionuț m-a șocat surprins cu o mogâldeață neagră, de nici 2 luni. Atunci v-am anunțat pe social media că Sunny este noul membru al familiei noastre.

Decorațiune de brad meșterită de noi. Amprenta lăbuței lui Scofield e departe de perfecțiune, dar tocmai asta o face specială.

Atât Ajunul Crăciunului, cât și zilele de după, au fost încărcate. Nu doar Scofield a fost cel stresat, ci și noi. Pentru că altă litieră, bol cu mâncare, trezit noaptea. Măcar avem experiența lunilor în care am făcut aceleași chestii cu Scofield. Însă articolul ăsta e despre Scofield, așa că vreau să subliniez cum a fost pentru el să aibă un nou locatar în apartament, unul din același regn cu dânsul. Nasol. Hâsâieli, mârâieli, priviri dure… însă la o săptămână după deja luau masa împreună. Acum se joacă, dorm împreună, se ling unul pe celălalt, etc. Singura problema e că Scofield se joacă un pic cam violent pentru puterea lui Sunny și uneori piticul mai plânge, dar oricum progresul a fost wow. Noi ne gândeam că măcar într-o lună să fie cât de cât ok, așa că… 2018 o să înceapă fără ură în casa noastră. 🙂

În seara de Ajun a venit Moș Crăciun și pentru Scofield, care a primit o cutie cu supă și niște jucării pe care le împarte în prezent cu Sunny. Cei doi sunt căldura casei, ne fac constant să zâmbim și ei sunt cea mai bună decizie pe care am luat-o în 2017, după aceea de a ne muta împreună.

O să profit de articolul ăsta ca să vă urez să fie bine. Pe toate planurile. Să vă fie anul liniștit și sănătos. Să fiți buni. Cu voi, cu cei din jur, cu doamna de la patiserie sau bodyguard-ul de la metrou. 🙂 Fiți buni, așa cum vă doresc să fie și 2018 cu voi. V-am pupat!

Andreea

Let me know you think - add a comment below!