Anunțuri & Știri, Filme & Seriale

Rezumatul Săptămânii #3: De la SDCC 2017 adunate

Desigur, cele mai importante noutăți ale săptămânii vin de la San Diego Comic-Con, cea mai mare convenție de acest gen ce are loc anual și care aduce multe surprize și noutăți. Iată câteva:

Dar, o să încep Rezumatul Săptămânii #3 cu o veste bună: Kata Mara și Jamie Bell s-au căsătorit! Actrița a postat pe contul de Instagram o fotografie care confirmă știrea. Nunta a avut loc weekendul trecut.

A început nebunia anuală de la San Diego, după cum vă spuneam, Comic Con. Printre altele, bucurați-vă ochii cu acest poster al sezonului 3 Lucifer. Like I did.

Robert Knepper a fost promovat ca series regular pentru sezonul 4 iZombie și dacă voi urmăriți serialul ăsta, vă rog să-mi ziceți și mie dacă merită văzut. Thanks 😀

Și un trailer perfect, pentru Stranger Things – sezonul 2. Mi se pare că s-au întrecut pe ei. Dacă primul sezon a fost nebunie, ăsta o să fie extaz.

Apropo de trailere, au fost lansate și cele pentru Arrow, The Flash, Supergirl și Legends of Tomorrow. Le puteți vedea pe toate aici, iar mai jos este preferatul meu.

O să închei acest articol cu știrea care mi-a adus lacrimi în ochi recent, mai exact anunțul ultimul sezon The Originals. Așadar, povestea vampirilor se încheie cu sezonul 5, ce urmează a fi lansat în primăvara lui 2018. #AlwaysAndForever

Leave a comment below

%d bloggers like this: