Anunțuri & Știri, Filme & Seriale

Rezumatul Săptămânii #2: nominalizările Emmy 2017

Printre noutățile săptămânii se numără noile promoționale Outlander, nominalizările Emmy și Teen Choice Awards, dar și noul iubit al Ninei Dobrev.

Au apărut primele materiale promoționale pentru sezonul 3 Outlander, serialul meu de suflet! Aaaaaaaah! Superbe, desigur 😀

Video aici.


După o relație de câțiva ani cu Ian Somerholder și una de 7 luni cu Austin Stowell, Nina Dobrev se iubește acum cu actorul Glen Powell (Hidden Figures); cei 2 au participat împreună la nunta lui Julianne Hough.


Michael Malarkey (The Vampire Diaries) va juca în noul serial The Oath, produs de 50 Cent și echipa lui, G-Unit Film & Television. Actorul va interpreta un ofițer de poliție. Filmările încep curând în San Juan, Puerto Rico.


A fost anunțat și al 2-lea val de nominalizări Teen Choice Awards – printre nominalizați sunt James McAvoy pentru Split, Tom Holland pentru Spider-Man: Homecoming, Chris Pratt & Zoe Saldana pentru Guardians of the Galaxy vol. 2 și serialele Riverdale, Star, Stranger Things, This is Us și Timeless se luptă pentru trofeul Choice Breakout TV Show. Lista completă de nominalizări e aici și aici.


Rămân pe partea de nominalizări, dar de data asta pe una mai serioasă, pentru că e vorba de Premiile Emmy. Cele mai multe nominalizări le au serialele This is Us, Big Little Lies, Stranger Things și The Handmaid’s Tale (pe al 4-lea nu l-am văzut pentru că vreau să citesc cartea prima dată, dar toate sunt foarte bune și vi le recomand!. De asemenea, și Big Little Lies este bazat pe un roman, scris de Liane Moriarty). Toate nominalizările sunt de găsit aici.

Selena Gomez a lansat un nou single în colaborare cu Gucci Mane. Sună într-un mare fel. Ascultați mai jos Fetish:

Leave a comment below

%d bloggers like this: