Anunțuri & Știri, Filme & Seriale, Muzică

Rezumatul Săptămânii #1: Trupa Outlandish se retrage din activitate

Hi! Pentru că mi-era dor să scriu mai des (am cam luat o pauză de când m-am mutat în UK), dar și pentru că mi-era dor să scriu despre diferite știri (muzică, filme, pictoriale, etc.), așa cum făceam pe Blog Vedete, m-am gândit că aș putea avea pe blog un rezumat săptămânal cu ceea ce s-a întâmplat mai interesant în săptămâna respectivă.

Așadar dau startul unei noi rubrici – Rezumatul Săptămânii.

Prima bucată din luna iulie aduce câteva vești, precum cea care dă și titlul acestui episod – trupa Outlandish se retrage din activitate. Cei 3 membri au anunțat pe contul de Facebook, printr-un comunicat de presă, că după 20 de ani aceștia pun punct trupei.

Ceea ce rămâne curios pentru mine, este faptul că fiecare dintre ei lucrează la a lansa muzică nouă, însă nu au mai reușit să facă muzică împreună. Whatever.

Actrița Julianne Hough (pe care eu am văzut-o în Safe Haven și în remake-ul foarte bun al clasicului Grease!), s-a căsătorit cu Brooks Laich (jucător de hochei). Ceremonia a avut loc pe 8 iulie, în Idaho, iar revista People a fost cea care a publicat prima fotografie oficială.

După 1 an de pauză muzicală, Jennifer Lopez a lansat un nou single, alături de Gente de Zona. Ni Tú Ni Yo este extras de pe al 2-lea album în limba spaniolă pe care JLo îl va lansa în septembrie. Primul a fost lansat în 2007 și a fost produs de fostul ei soț, Marc Anthony, care a produs și piesa Mirate de pe noul album.

Laura Benanti (Alura) va fi înlocuită de Erica Duranca în serialul Supergirl, motivul fiind că Benanti are proiecte pentru care filmează în New York.

Trupa HAIM a lansat albumul Something to Tell You, după 4 ani de la precedentul Days Are Gone. Și videoclipul primului single, Want You Back, e perfect.

Pe săptămâna viitoare!

 

Leave a comment below

%d bloggers like this: