Am fost pe 20 și 21 mai la Bookfest, la ediția a 10-a a salonului internațional de carte, de la Romexpo și vă ofer o mică părere despre atmosferă și eveniment, în general.

  • Ziua 1: lume foarte puțină, unele standuri încă în curs de aranjare și per total destul de seacă atmosfera. Eu m-am plimbat vreo 2-3 ore pe acolo și am plecat acasă cu cele 3 cărți de mai jos. Vă rog foarte mult, dacă le-ați citit sau ați auzit ceva despre ele, să-mi spuneți care vi se pare bună, care nu, care v-a impresionat sau care v-a dezamăgit. Mă va ajuta tare mult să le așez într-o ordine în care să le citesc.

Precizez că am văzut filmul The Host (2013) și nu m-a impresionat, ba chiar mi-a displăcut pe alocuri, dar mi-a plăcut atât de mult seria Twilight a aceleiași autoare, încât Gazda era una dintre cărțile pe care mi le doream de mult. Sper să nu mă dezamăgească.

  • Ziua 2: Deja lucrurile se simt oficiale, am prins vreo 2 conferințe / lansări de carte, iar lumea a învins căldura și a venit în număr considerabil mai mare față de ziua de ieri. Târgul oferă promoții, reduceri (nu prea multe, ce-i drept, dar sunt), cărți noi (3 dintre ele sunt pe lista mea de “must-have”: Cei 100, Noroi, transpirație și lacrimi & Four: O antologie Divergent). Nu știu dacă mai ajung la ultimele 3 zile ale târgului, așa că am profitat de ziua asta pentru a cumpăra romanele de mai jos. Aștept, de asemenea, (chiar vă rog), să-mi spuneți părerile voastre și despre acestea. 


Mi-ar plăcea să văd și achizițiile făcute de voi sau cărțile pe care vi le doriți și au fost lansate în cadrul #Bookfest10, așa că lăsați-mi comentarii la acest articol chiar și cu link-ul către eventualele articole realizate de voi. 🙂

0 thoughts on “Rezumat #Bookfest10”

  1. Dintre toate, eu n-am citit decât Lovebook şi mi-a plăcut foarte mult! E o lectură chick lit, uşurică, de vară, dar care te binedispune. :star: Cât despre celelalte… lectură plăcută! 😉

    1. M-a atras descrierea ei, iar acum încep să fiu sigură că o să-mi placă. Mulțumesc tare mult! ^_^

Let me know you think - add a comment below!