Multe dintre serialele astea mi-au ținut companie într-un an care mi-am pierdut aproape orice urmă de speranță și care, cu siguranță, mi-a furat zâmbetul pentru multe luni. Asta ar fi ultima tură de seriale pe care voiam să vi le aduc în atenție aici pe blog. M-ar bucura tare să aud dacă ați urmărit orice titlu de mai jos sau să-mi spuneți ce seriale sau filme v-au ajutat pe voi să treceți mai ușor peste momentele grele.

 

The Morning Show (10 episoade) – disponibil pe Apple TV+

Prin noiembrie 2019 mă delectam cu cel mai bun serial dramatic din ultimii ani, The Morning Show. Printre primele proiecte originale Apple TV+, serialul are un fir narativ superb (bazat pe fapte reale), actori de top și o producție superbă. Am plâns vizionând ultimul episod. Foarte, foarte, foarte bun. Merită toate premiile. Și abia aștept să revină cu sezonul doi. 💛


Our Planet (8 episoade) – disponibil pe Netflix

Netflix a oferit ceva special audienței cu documentarul Our Planet, o bucurie vizuală, un spectacol de culori și cadre unice surprinse pe parcursul a patru ani de o echipă devotată și pasionată de a livra un material greu de egalat. Recomand să vizionați acest documentar atât pentru cultură generală, dar și (mai ales) pentru mesajele presărate de-a lungul celor 8 episoade despre schimbările negative ale mediului înconjurător, încălzirea globală etc. După ce terminați documentarul, puteți vedea Our Planet: Behind the Scenes – o oră de imagini din spatele imaginilor spectaculoase cuprinse în documentar. Cu adevărat impresionant. 💚


Don’t F**k with Cats: Hunting an Internet Killer (3 episoade) – disponibil pe Netflix

Aș vrea să vă vorbesc despre documentarul ăsta mai pe larg, dar mi-e prea greu. Conține 3 episoade și cred că au fost cele mai grele 3 ore petrecute în fața unui televizor. Subiectul și povestea sunt de nedescris, însă producția e foarte bună. Recomand vizionarea lui, de preferat nu pe timp de noapte. It will give you chills.


God Friended Me (42 de episoade) – difuzat de Film Now

Scrisesem câteva cuvinte despre God Friended Me atunci când s-a terminat, un fel de scrisoare de rămas bun, pe la final de aprile anul trecut. Mi-a devenit drag serialul ăsta încă din primul episod. E foarte simplu, e curat, e sensibil, și fix faptul că e lipsit de pretenții îl face special. O idee cât se poate de actuală, pornind de la prietenul cel de toate zilele , Facebook. Miles (Brandon Micheal Hall), Rakesh (Suraj Sharma) și Cara (Violett Beane) sunt prietenii pe care toți i-am vrea în viața noastră. O să punctez și garderoba Carei care este o inspirație nesfârșită! God Friended Me a fost difuzat într-o vreme de Film Now în fiecare marți.


Young Wallander (6 episoade) – disponibil pe Netflix

Un serial de la care aveam așteptări mai mari, dar care m-a câștigat cu un twist foarte mișto în episodul-pilot. Bazat pe personajul Kurt Wallander creat de Henning Mankell într-o serie de romane care nu sunt situate în prezent, Young Wallander este totuși un serial actual și modern. Cu ochii și accentul suedez al lui Adam Pålsson, dar și cu prezența frumoasei Ellise Chappell (de care m-am îndrăgostit în Poldark) producția are potențial și sper să livreze și mai bine în al 2-lea sezon deja confirmat de Netflix.


Vizionare plăcută! 🍿

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *