Hello! Ce mai e nou? 🙂 Eu am început să citesc seria de cărți ce a servit ca inspirație pentru serialul Killing Eve – mai am 3 cărți de citit, iar apoi văd serialul și revin cu o comparație între cele două aici pe blog.

Până la Killing Eve, însă, am zis să vă aduc în atenție încă 3 seriale pe care le-am savurat în ultimul timp, dar și să vă aduc vești bune în ce privește două seriale recomandate anteriorSweet Magnolias (care va reveni cu sezonul 2) și Virgin River (care va reveni cu încă 2 sezoane!). 🎉

Iar acum, avem așa….

Oscuro Deseo (18 episoade) – disponibil pe Netflix

Trebuie să recunosc că are un oareșcare iz de telenovelă, dar totuși e decent. Maite Perroni se dezbracă la propriu și la figurat de inhibiții, iar serialul lasă loc și speranță pentru un al 2-lea sezon. Prietena cea mai bună a Almei moare într-un mod suspect, iar serialul încearcă să te facă să crezi că fiecare personaj ar putea fi vinovat de moartea acesteia. E destul de previzibil, însă mi-era atât de dor să văd o producție în limba spaniolă, încât nici nu m-a interesat prea tare previzibilitatea. E oricum un proiect decent, cu potențial, chiar dacă uneori aduce a soft porn.


Stateless (6 episoade) – disponibil pe Netflix

Uite un serial care mi-a dat fiori. N-am putut să plâng, pentru că am fost șocată de faptul că scenariul este inspirat de fapte reale. Pur și simplu m-am întrebat din nou și din nou, cum e posibil așa ceva. Bazat pe evenimente de la începutul anilor 2000, Stateless arată realitatea dură a refugiaților și emigranților care decid să fugă în Australia, acolo unde sunt închiși într-un fel de lagăre mizere și fără șanse reale de a reuși să primească viză de protecție. Creat de Cate Blanchett și avându-i în rolurile principale pe Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale), Jai Courtney (Divergent), Fayssal Bazzi (Peter Rabbit) și Asher Keddie (X-Men Origins: Wolverine), Stateless e de văzut și de simțit, e ce ai nevoie atunci când crezi că viața ți-a fost nedreaptă.


Down to Earth with Zac Efron (10 episoade) – disponibil pe Netflix

Și c-a să încheiem articolul ăsta într-o notă pozitivă, vă recomand din suflet să vizionați documentarul ăsta. Tot nu putem călători nicăieri acum, așadar puteți profita de decizia lui Zac Efron și a prietenului lui, Darin Olien, de a călători în 10 părți ale lumii pentru a aduce în centrul atenției faptul că se poate mai bine. Se poate să salvăm energie, se poate să trăim mult și sănătos, se poate să mergem mai departe chiar și atunci când pierdem totul (vizavi de ultimul episod și povestea personală a lui Darin). Ușor, ca o gură de aer proaspăt care n-ai vrea să se termine. Și chiar sper să revină cu un al 2-lea sezon.


S-aveți o vară liniștită! 🌴

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *