A trecut exact o lună de la prima recomandare de serial și mi-am propus să vă ofer câte una pe lună, pentru început. Precizez că serialele sunt alese după criterii total subiective și nu voi ține niciodată cont de notele de pe site-urile de specializare sau premiile strânse de fiecare producție în parte. Witches of East End, căci despre el vă voi vorbi astăzi, este un serial care mi-a fost recomandat și mie în urmă cu 2 ani, pe timpul verii, atunci când acesta rula la TV în SUA.

Witches of East End s-a dovedid a fi un serial reușit, acesta primind sezonul al 2-lea care a fost difuzat anul trecut. Deși povestea a rămas oarecum în aer, producția a fost anulată în 2014 de televiziunea-mamă, Lifetime.

Bazat pe cărțile omonime scrise de Melissa de la Cruz, serialul a avut și are încă un fan base solid, care a luat foc atunci când s-a anunțat anularea. Și mie mi-a părut rău, deși sezonul al 2-lea a fost sub primul, în a doua jumătate a acestuia calitatea redevenise ceea ce fusese la început și da, păcat cu anularea.

Sinopsis: Viața liniștită a Joannei Beauchamp (Julia Ormond) și a fiicelor ei, Freya (Jenna Dewan Tatum) și Ingrid (Rachel Boston), este tulburată de un dușman redutabil din trecut. Evenimentele următoare o vor obliga pe Joanna să dezvăluie faptul că fiicele ei sunt, la fel ca și ea, vrăjitoare – aceasta având sprijinul surorii ce se transformă cu ușurință în pisică, Wendy (Mädchen Amick)! 🙂 Freya, deși logodită cu un tânăr medic avut, se simte legată inexplicabil de fratele acestuia. Un alt lucru interesant este că vrăjitoarele au fost asociate dintotdeauna cu răul, iar în acest serial ni se prezintă o nouă perspectivă.

De ce recomand acest serial: 

  • Bine jucat;
  • Amuzant, dramatic, romantic;
  • Îmi place foarte mult perspectiva pe care o oferă referitor la vrăjitoare – acestea nu semnifică doar rău;
  • Chimia dintre Jenna Dewan-Tatum (Freya) și Daniel DiTomasso (Killian) m-a cucerit total;
  • Relaţia mamă – fiice: plină de compromisuri din iubire maternă;

Unde e iubire, de orice fel, eu sunt câştigată 🙂 Deoarece serialul a fost anulat, mi-am propus să citesc cărțile cât mai curând. Voi le-ați citit/ați văzut serialul deja?

Vizionare trailer:

Sezonul 1 

Sezonul 2

Dacă încercați acest serial, aștept cu mare drag opiniile voastre.

Foto: Lifetime

Let me know you think - add a comment below!