Propunerea mea din această lună este Resurrection, un serial puternic care pe mine m-a câștigat de la primul episod. Puțin thriller, ceva mister și multă emoție, acestea sunt ingredientele recomandării nr. 3!

Mi se pare potrivit cu anotimpul care urmează, toamna, datorită atmosferei oarecum dark, dar nu foarte. Știți deja că ocolesc genul horror, așa că nici acest serial nu face parte din categoria respectivă, chiar dacă tema vă poate duce cu gândul acolo. Anulat, din păcate, după 2 sezoane, la sfârșit nu rămânem neapărat în pom, fără să știm deznodământul, dar cu siguranță rămânem cu un hint pentru un posibil sezon 3, care (cel puțin) momentan nu va mai veni.

Bazat pe cartea The Returned a lui Jason Mott, Resurrection și-a păstrat calitatea pe parcursul celor 2 sezoane și chiar m-a prins cu acțiunea din ce în ce mai tare — chiar dacă nu este prima adaptare a romanului, deci anularea lui nu mi-a prins bine deloc. ABC a anulat în fiecare an MĂCAR un serial bun (nu neapărat care-mi plăcea mie) și ăsta e unul dintre motivele pentru care această televiziune va fi mereu sub altele.

Sinopsis: Viețile oamenilor din Arcadia, statul Missouri, se schimbă complet atunci când persoanele dragi decedate se întorc complet neschimbate.

De ce recomand acest serial?

  • Bine jucat;
  • Dramatic, atât cât e necesar, fără să plictisească,
  • Misterios și captivant;
  • Îmbină mai multe teme – religia, deprimarea, iubirea – într-un mod foarte reușit;
  • Surprinzător cu fiecare episod.

Vizionare trailer:

Sezonul 1:

Sezonul 2:

Dacă încercați acest serial, aștept cu mare drag opiniile voastre.

Foto: ABC Television Network

2 thoughts on “Recomandare serial #3: Resurrection (2013)”

Let me know you think - add a comment below!