20 septembrie = Red Band Society! Scriu cam tristă acest articol, pentru că ăsta este unul dintre serialele care chiar mi-a intrat adânc în suflet. Haideți să vă spun mai multe despre el:

Se iau șase pacienți la vârsta adolescenței, două asistente și un doctor extrem de sexy și iese o dramedie simpatică foc. Subiect de actualitate, pentru că în fiecare zi se îmbolnăvesc oamenii, în fiecare zi și în fiecare spital de pe acest Pământ se găsesc pacienți. Serialul prezintă viața unor adolescenți ce sunt nevoiți să învețe, să socializeze și să trăiască într-un spital.

Fiind un remake al serialului spaniol Polseres vermelles (2011), Red Band Society mi se pare emoționant și smart, cu toate că n-a reușit să treacă la sezonul 2. Priviți doar .gif-ul de sus și cel de jos și spuneți-mi că nu v-au adus un zâmbet pe buze 🙂

Sinopsis: Serialul urmărește cu umor întâmplările protagoniștilor, reușind în același timp să surprindă în profunzime dificultățile pe care le au de înfruntat, prieteniile și rivalitățile dintre ei, relația lor cu personalul spitalului, procesele de maturizare prin care trec, situațiile lor familiale etc.

De ce recomand acest serial?

  • Foarte bine jucat;
  • Emoționant;
  • Comic și dramatic în aceeași măsură;
  • Surprinzător — nu m-am gândit niciodată cu adevărat la viața oamenilor care sunt nevoiți să petreacă un timp îndelungat pe holurile spitalelor;
  • Îmbină subiecte precum iubirea, prietenia, medicina, viața fix așa cum e ea.

Vizionare trailer:

Dacă încercați acest serial, aștept cu mare drag opiniile voastre.

FOTO: FOX Network

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *