We Are Your Friends ne subliniază faptul că de cele mai multe ori nu observăm lucrurile importante din jurul nostru, precum șansa unor prieteni adevărați.

Plasat în lumea muzicii electronice şi a vieţii de noapte de la Hollywood, We Are Your Friends îl surprinde pe Cole (Zac Efron), un tânăr şi entuziast DJ, în ambiţioasa lui încercare de a concepe o melodie care va revoluţiona industria muzicală. La un moment dat, Cole îl întâlnește pe James Reed (Wes Bentley), un DJ cu experiență și mult succes care îl ajută în realizarea visului și îl atrage în lumea mai puțin ok a Americii – băutura, drogurile și viața de noapte -. Cole își găsește în cele din urmă drumul în viață, însă după o lovitură prea mare care îl va urmări toată viața.

O dramă light, potrivită anotimpului cald, dar bun și pentru tranziția către toamnă, We Are Your Friends beneficiază de o coloană sonoră care îți va pune sângele în mișcare și te va ridica de pe scaunul cinematografului pentru a dansa. (Ok, eu m-am abținut. Să văd, vouă vă iese? :)) Din distribuție mai fac parte și Emily Ratajkowski, Jonny Weston, Shiloh Fernandez, Alex Shaffer, Jon Bernthal. O mostră din coloana sonoră, mai jos.

Câteva detalii tehnice:

Regizor: Max Joseph
Scenariu: Max Joseph, Meaghan Oppenheimer, Richard Silverman
Producători: Tim Bevan, Liza Chasin, Eric Fellner
Muzică: Matt Simpson
Costume: Christie Wittenborn

Precizări speciale:

  • DJ-ul Alesso l-a pregătit pe Zac Efron pentru acest rol;
  • Max Joseph a lipsit din primele 4 episoade ale serialului Catfish, pentru că lucra la filmul de față;
  • We Are Your Friends este și numele unei piese lansate în 2008;
  • Filmările au avut loc în Nevada și California, SUA.

Vizionare trailer:

We Are Your Friends intră în cinematografe din 4 septembrie, distribuit de Freeman Entertainment.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *