The Night Before nu este comedia clasică de Crăciun, dar rămâne în categoria filmelor ce vor să livreze cât mai clar spiritul acestei sărbători, ceva specific americanilor, până la urmă.

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) şi Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii 10 ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi. Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, iar această tradiţie este gata să apună, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat. Tradiția lor a pornit în urma unui eveniment trist din viața lui Ethan, după ce părinții lui au fost omorâți chiar în Ajun de Crăciun. Isaac și Chris i-au fost alături prietenului lor, petrecând fiecare Crăciun împreună. Anul ăsta, însă, lucrurile se vor schimba. Isaac urmează să devină tată, Chris are o carieră de succes, iar Ethan trebuie să se detașeze de pierderea părinților și să învețe să meargă mai departe. Deși ce vă spun sună mai mult a dramă, nu vă lăsați păcăliți. The Night Before este o comedie de Crăciun destul de bolnavă, însă rămâne amuzantă și bucură cu peisaje frumoase ale unui New York gata de sărbătoare. Și. trebuie să vă spun, coloana sonoră este superbă.

 


Precizări speciale:

  • Pelicula a fost filmată sub titlul de X-mas;
  • Aceasta este a doua colaborare dintre regizorul Jonathan Levine și actorul Joseph Gordon-Levitt, prima fiind 50/50 (2011);
  • Seth Rogen interpretează o scenă în care personajul lui este drogat și frustrat și urlă cine a inventat iPhone-ul. Tot anul acesta, Rogen îl interpretează pe Steve Wozniak în biopicul Steve Jobs (2015);
  • Cei 3 protagoniști au fost în filme cu supereroi, după cum urmează: Anthony Mackie în Captain America: Winter Soldier (2014), Joseph Gordon-Levitt în The Dark Knight Rises (2012) și Seth Rogan în The Green Hornet (2011).

Vizionare trailer:

https://youtu.be/As1zja2shsA

The Night Before este deja în cinematografe, distribuit de InterComFilm.

Foto: Columbia Pictures

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *