The Intern m-a făcut să râd cu poftă și să plâng în cele două ore în care am zâmbit continuu în sala de cinema. Plânsul ăla a fost de bine; de foarte bine, chiar.

Ben Whittacker (Robert De Niro, savuros) este un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea, mai ales după ce soția lui moare. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Anne Hathaway, frumoasă și delicată, cum o știam).

Mi-a plăcut ATÂT de mult filmul ăsta! M-a emoționat, până la lacrimi uneori, mi-a stârnit râsul și m-a ținut atentă timp de două ore. E un deliciu. Relația de prietenie dezvoltată între Ben și Jules este savuroasă, aceasta reprezentând și subiectul de interes al filmului, dar relația de cuplu dintre Matt (frumușelul Anders Holm) și Jules mi-a plăcut foarte mult și, deși probabil o să citiți pe alte bloguri că a fost oarecum clișeică, mie nu mi s-a părut și nu m-a deranjat nicio replică sau gest al acestora; poate pentru că nu este povestea aceea de dragoste cu fluturași și inimioare. Coloana sonoră și recuzita m-au făcut să realizez și mai tare cât a evoluat tehnologia. Îmi amintesc de primul meu PC, iar acum văd Mac-uri peste tot… 🙂 Și, mai mult ca sigur, aș reacționa la fel ca De Niro în fața a așa ceva. Parcursul lui într-o lume a Facebook-ului și modernului, în general, reprezintă motivul suficient să vreți să vedeți filmul. Vă invit să faceți asta, cu prima ocazie.

P.S. Ce m-am bucurat când am văzut-o pe Christine Evangelista în distribuție, chiar dacă având un rol foarte mic. Chicago Fire fan here, guys. I know all the cast, guest or regular. 😀


 

Câteva detalii tehnice:

Regizor: Nancy Meyers
Scenariu: Nancy Meyers
Producători: Suzanne McNeill Farwell, Nancy Meyers
Muzică: Theodore Shapiro
Costume: Jacqueline Oknaian

Precizări speciale:

  • Reese Witherspoon a fost aleasă inițial pentru rolul principal, dar a renunțat și a fost înlocuită de Anne Hathaway;
  • Acesta este primul film al lui Anne Hathaway cu Robert De Niro și, de asemenea, primul proiect la care actorul lucrează cu Nancy Meyers;
  • Următorul film în care Robert De Niro și Rene Russo joacă împreună, după Showtime (2002);
  • Bugetul alocat peliculei este aproximativ la 35 de milioane de dolari.

Vizionare trailer:

The Intern intră în cinematografe pe 25 septembrie, distribuit de Freeman Entertainment.

Foto: Warner Bros. Pictures

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *