Debut regizoral pentru Joel Edgerton, care s-a descurcat al naibii de bine să pună pe ecrane un thriller deloc previzibil, antrenant și misterios.

În primele cadre avem un cuplu îndrăgostit care se mută într-o casă nouă, iar timp de vreo jumătate de oră filmul e destul de plat, dar nu mă deranjează. Probabil planul a fost să crească intensitatea pe parcurs. Simon (Jason Bateman) și Robyn (Rebecca Hall, foarte expresivă) au o viață perfectă, aparent, deși niște fantome ale trecutului încă îi mai macină, însă problema cea mare devine Gordo (Joel Edgerton, potrivit mănușă pe rol).

Cadourile nu sunt întotdeauna binevenite, iar în acest film niciodată. 🙂 Gordo începe să îi agreseze pe cei doi trimițându-le cadouri, nu neapărat ciudate, dar nepotrivite. De ce un fost coleg de liceu se comportă de parcă și-a revăzut cel mai bun prieten? Care este, de fapt, povestea din spatele poveștii? Deloc previzibil, încărcat de mister și de momente de suspans, The Gift este un thriller reușit ce merită văzut la cinema, mai ales pentru anumite secvențe.

Câteva detalii tehnice: 

Regizor: Joel Edgerton
Scenariu: Joel Edgerton
Producători: Jason Blum, Joel Edgerton, Rebecca Yeldham
Muzică: Danny Bensi, Saunder Jurriaans
Costume: Terry Anderson

Vizionare trailer:

The Gift intră de mâine în cinematografe, distribuit de InterComFilm.

Foto: Blumhouse Productions

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *