Nu am văzut seria Terminator, dar tare mult mi-a plăcut Terminator: Genisys și cred că și vouă o să vă placă cele două ore de acțiune, efecte speciale și adrenalină!

Ce rost are să vorbești sau să faci recenzie unui film care nu mai are nevoie de nicio prezentare? Terminator: Genisys este genul de film care se lansează, la care cumperi bilet și mergi să-l vezi. E simplu. Dar o să încerc să vă introduc puțin în atmosfera acestui SF strălucitor.

John Connor (interpretat destul de  dur de Jason Clarke), liderul rezistenţei oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney, superb) înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke care își asumă rolul, dar nu oferă o interpretare completă) şi să se asigure că omenirea va avea un viitor paşnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată şi se creează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezeşte într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliaţi surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger, aici poreclit “pops”, extrem de savuros – așa cum îl știați), inamici periculoşi, dar şi o nouă misiune: să reseteze viitorul.

Din nou, asta e o serie pe care eu n-am văzut-o. Mă refer la filmele  vechi care au devenit deja un reper pentru Arnold Schwarzenegger, însă mi-a plăcut atât de mult această primă parte a reboot-ului încât îmi pare rău că nu le-am văzut până acum. Actori frumoși, care și joacă bine, momente pline de adrenalină și suspans sau momente amuzante de neprețuit (vezi zâmbetul lui “pops”). Eu recomand filmul, mai ales ca experiență IMAX.

CONCURS: Răspunde printr-un comentariu la întrebarea de mai jos și poți câștiga o invitație dublă la vizionarea filmului Terminator: Genisys, valabilă la Movieplex din cadrul Plaza Romania. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți mâine, 3 iulie!

În ce serial de succes joacă Emilia Clarke?

UPDATE: Câștigătoarea este carmen. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru înscriere!


Câteva detalii tehnice:

Regizor: Alan Taylor
Scenariu: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier, James Cameron, Gale Anne Hurd
Producători: David Ellison, Dana Goldberg
Muzică: Lorne Balfe
Costume: Susan Matheson

Precizări speciale:

  • Bugetul alocat filmului este aproximat undeva la 170 de milioane de dolari.
  • Acesta reprezintă primul film din noua trilogie Terminator.
  • Arnold Schwarzenegger nu și-a vopsit părul pentru a filma, așa că poate fi văzută culoarea lui naturală.
  • Este primul film din seria Terminator în format 3D.
  • Uneori acțiunea se desfășoară în anul 1984, atunci când a fost lansat primul film din serie.

Vizionare trailer:

https://youtu.be/62E4FJTwSuc

Terminator: Genisys intră în cinematografe de mâine și este distribuit de RoImage.

Foto: Paramount Pictures

Similar Posts

11 Comments

  1. Serialul de succes in care joaca Emilia Clarke se numeste “Game of Thrones”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *