Teenage Mutant Ninja Turtles este un remake al filmului din anul 1990, bazat pe caracterele create de Kevin Eastman și Peter Laird în benzile desenate.
Pe scurt: un grup format din 4 țestoase mutant luptă împotriva unui infractor periculos care amenința să distrugă orașul New York. Vă prezentăm câteva păreri despre noul film în urma vizionării acestuia și vă invităm la concurs!

Fiind o experiență 3D și IMAX 3D, filmul surprinde prin imagini spectaculoase (scena din zăpadă), dar și prin alte efecte speciale. Este o comedie ușoară, de vizionat în familie.

Megan Fox este superbă în rolul lui April O’Neil,  reporteriță a unui post de televiziune din New York. April încearcă să afle mai multe despre clanul care a terorizat orașul în ultima perioadă și devine martoră a unei înfruntări, încercând ulterior să își convingă șefii că infractorii sunt niște țestoase cu puteri. Curiozitatea o împinge către mijlocul evenimentelor, acolo unde pică fără să vrea.

Țestoasele, ce poartă numele unor artiști renascentiști – Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael – aduc comedia și distracția, fiind întruchipați ca patru stereotipuri: liderul, tocilarul, puștanul și morocănosul.

Vizionare trailer:

Teenage Mutant Ninja Turtles este de astăzi în cinematografe, via RoImage.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *