Ted 2 este continuarea aventurii ursulețului obraznic care a furat mii de râsete în 2012, Ted.

Mai obraznic ca niciodată, mai îndrăgostit ca oricând, Ted se căsătorește și după 1 an de căsnicie se pare că lucrurile nu merg așa bine. Care să fie soluția? Ei, da, un copil!

Dar aici apar problemele reale: Ted primește  o lovitură puternică atunci când află că nu este considerat o persoană, iar căsătoria cu Tami-Lynn este anulată și o posibilă adopție iese complet din discuție.

O să vă spun că se înjură mult, se consumă droguri, se bea și se râde de la început până la sfârșit, dar pe alocuri devine și emoționant. La vizionarea de aseară s-a aplaudat zgomotos de câteva ori, inclusiv la final, acolo unde promisiunea unei continuări Ted 3 este destul de clară. Mie mi-a plăcut foarte mult Ted (2012) și după ce am văzut trailerul pentru Ted 2, recunosc că aveam emoții. Chiar mi-era teamă să nu fiu dezamăgită; pentru că proiectul este original și foarte bine lucrat. Nici nu s-a pus problema de dezamăgire și sunt tare bucuroasă să vă trimit cu încredere să vedeți această comedie!!!! 😀

De asemenea, pentru că Mila Kunis a rămas însărcinată și n-a putut participa la filmări, scenariul a fost schimbat, însă n-am niciun regret. Atât că mi-ar fi plăcut să văd evoluția relației dintre John și Lori, mai ales după acea nuntă frumoasă din urmă cu 3 ani – da, da, vorbește romantica incurabilă din mine. Însă Amanda Seyfried se integrează perfect în proiect, e stăpână pe rol și amuzantă și, ce să vezi – personajul ei este Samantha, același nume ca personajul ei din Dear John (2010), iar viitorul iubit se numește John. O coincidență simpatică 🙂


 

Câteva detalii tehnice:

Regizor: Seth MacFarlane
Scenariu: Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild
Producători: Jason Clark, John Jacobs, Seth MacFarlane, Scott Stuber
Muzica: Walter Murphy
Costume: Cindy Evans

Precizări speciale:

  • Filmările au avut loc doar în SUA.
  • Pelicula marchează primul sequel în care Mark Wahlberg a apărut până acum.
  • Mila Kunis nu a putut reveni în rolul pe care l-a început în Ted (2012) deoarece a fost însărcinată în perioada filmărilor.
  • Este a patra colaborare dintre Liam Neeson și Morgan Freeman, după filmele Batman Begins (2005), The Dark Knight Rises (2012) și The Lego Movie (2014), deși cei doi nu împart aceleași scene.
  • Multe întâmplări din film sunt similare cu cele din serialul de animație Family Guy, realizat de același Seth MacFarlane.

Vizionare trailer:

Ted 2 intră în cinematografe de mâine și este distribuit de RoImage.

Foto: Universal Pictures

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *