The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water este un film depășit pentru adulți și cu nimic educativ pentru copii, însă dacă ești fan al renumitului SpongeBob, clar ieși în câștig. Comedia și aventura se învârt în jurul lui și al prietenilor săi, dar mai ales în jurul afacerii subacvatice pe care o dețin împreună.

Atunci când formula secretă a unui preparat (chifteluțele Krabby ) ce face furori în adâncurile oceanului, căci acolo locuiesc protagoniștii noștri, este pe punctul de a fi furată, lucrurile o iau puțin razna. Dar haideți să vedem exact cum se ajunge aici: Piratul Burger Beard caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică, pentru că orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul. Nu va trece mult până când eroii vor fi nevoiţi să-l înfrunte pe Burger Beard iar când se ajunge la asta… :

Pentru că filmul îmbină atât animație, cât și live-action, actorul ce-l interpretează pe piratul periculos este Antonio Banderas, lăsând de această dată șarmul deoparte și înfiorând până și câțiva bieți porumbei. Așadar, vorbim despre o comedie caterincoasă, ce poate fi servită cu măsură. Atenție, aceasta este difuzată în format 3D (dublat și subtitrat), așa că aveți grijă la răul de mare! 🙂


Câteva date tehnice:

Studiouri: Paramount Pictures
Producție: United Plankton Pictures
Producători executivi Stephen Hillenburg, Cale Boyter
Producători: Paul Tibbitt, Mary Parent
Bazat pe serialul de animație “SpongeBob Squarepants” creat de Stephen Hillenburg
Scenariul: Stephen Hillenburg, Paul Tibbitt, Jonathan Aibel & Glenn Berger
Regia: Paul Tibbitt

Precizări speciale: 

  • Actorii care și-au împrumutat vocile personajelor principale: Tom Kenny, Clancy Brown, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass.
  • Filmul este cunoscut și sub titlul SpongeBob SquarePants 2, acesta fiind o continuare a filmului The SpongeBob SquarePants Movie din 2004.
  • În unele țări, animația a primit ratingul PG pentru acțiune și umorul grosolan.
  • Pe coloana sonoră se aud și voci cunoscute, precum cea a lui Pharell Williams.

Vizionare trailer:

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water intră în cinematografe din 6 februarie, distribuit de RoImage.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *