Un Trainwreck mai vulgar, dar poate și mai romantic. O comedie bună, lucru prin care eu înțeleg râs de la început până la sfârșit.

Jake (expresivul Jason Sudeikis) și Lainey (Alison Brie, simpatică foc) și-au pierdut virginitatea unul cu celălalt pe când erau la facultate, iar atunci când drumurile li se reîntâlnesc, 12 ani mai târziu, cei doi își dau seama că au devenit adulterini “în serie”. Cei doi se reapropie și relația dintre ei se transformă într-o prietenie platonică, fiecare devenind un sprijin pentru celălalt în eforturile lor de a-și găsi perechea romantică ideală.

Ea încearcă să depășească obsesia sexuală pentru colegul din facultate, altul decât Jake, iar el încearcă să rămână fidel partenerelor de viață. Aparent, prietenia lor duce la un rezultat pozitiv, însă abia atunci când realizează că au nevoie unul de celălalt 24/24, 7/7. Îl comparam cu Trainwreck pentru că este vulgar (chiar mai mult decât celălalt), romantic, bine scris și frumos regizat. În ultima vreme comediile se învârt în jurul aceluiași subiect, adică sexul, dar nu vă lăsați păcăliți de traducerea în română a titlului filmului. Știu că sună ieftin și prostesc, dar filmul e departe de a fi așa.

Câteva detalii tehnice:

Regizor: Leslye Headland
Scenariu: Leslye Headland
Producători: Jessica Elbaum, Will Ferrell, Sidney Kimmel, Adam McKay
Muzică: Andrew Feltenstein, John Nau
Costume: Leah Katznelson

Precizări speciale:

  • Kirsten Dunst a fost pe lista actrițelor ce urmau să joace în acest film, dar a renunțat din cauza programului;
  • Pelicula a avut premiera la Festivalul de Film Sundance în ianuarie și a fost foarte bine primit de public și de critici, ceea ce a dus la includerea lui în programul Festivalului de Film Tribeca, unde biletele au fost sold-out;
  • Adam Scott și Jason Mountzoukas au lucrat împreună și în serialul Parks and Recreation (2009);
  • Filmările au avut loc în New York.

Vizionare trailer:

Sleeping with Other People intră în cinematografe din 18 septembrie, distribuit de RoImage.

Foto: Gloria Sanchez Productions

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *