Filme & Seriale

Recenzie: Sisters (2015)

Anul începe atât de bine cu această comedie! Surorile Ellis vă așteaptă să petreceți alături de ele, în cinematografe, chiar din prima zi a lui 2016.

Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.

(cu Ed Sheeran pe fundal, scriu despre comedia asta savuroasă; deci, e atât de bine!) Sora mai cuminte și mai responsabilă, Maura (interpretată de Amy Poehler), trecută printr-un divorț în urmă cu 2 ani, primește o veste din partea părinților, cei doi dorind să vândă casa în care Maura și sora ei au copilărit. Responsabilitatea de a-i da vestea lui Kate (interpretată savuros de Tina Fey) cade în mâinile Maurei. Kate este sora total irespnsabilă, mereu în căutarea aventurilor, care se chinuie să găsească un cămin pentru ea și fiica ei, Haley (frumușica Madison Davenport). Surorile ajung în orașul natal, unde încearcă să-și convingă părinții că vinderea casei este o greșeală, între timp acestea plănuind o ultimă petrecere, alături de foștii colegi de liceu. Ce iese la petrecere, ei bine, rămâne să dezvăluiți. Una dintre cele mai reușite comedii ale lui 2015, Sisters beneficiază și de o coloană sonoră fresh și dansantă. Eu zic că-i de văzut. Curând, foarte curând. Din ianuarie 2016.

We need a little less Forever 21 and a little more Suddenly 42.

Câteva detalii tehnice:

Regizor: Jason Moore
Scenaru: Paula Pell
Producători: Tina Fey, Jay Roach
Muzică: Christophe Beck
Costume: Susan Lyall
Precizări speciale:
  • Scenarista Paula Pell a scris rolurile celor 2 surori special pentru actrițele Tina Fey și Amy Poehler;
  • Titlul inițial al filmului a fost The Nest;
  • Filmările au avut loc în Long Island, SUA;
  • Această peliculă este a doua în care Tina Fey și Amy Poehler semnează rolurile principale, după Baby Mama (2008).

Vizionare trailer:

Sisters intră în cinematografe din 1 ianuarie 2016, distribuit de RoImage.

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: