Iar a ajuns Marius la vizionarea unui film pe care abia aștept să-l văd. Până ajung eu, vă las cu impresiile lui!

Un film care va fi etichetat prin comparație cu primul, un film, de altfel, la fel de bun ce merită văzut. Rămânem în sfera unei realități întunecate, plină de violență și lipsită de o moralitate așa cum am fost obișnuiți. Traficul de droguri, trecerea ilegală a frontierei și lipsa scrupulelor în sistemul guvernamental sunt principalele teme. Este povestea palpitantă a unei încercari de a porni un razboi între două carteluri prin răpirea fiicei unuia dintre lideri, răpire ce duce la scene privite din perspectiva fetei, ce trezesc acel fior pe șira spiării.

Acțiunea este centrată in jurul acelorași Matt Graver (Josh Brolin) și Alejandro (Benicio Del Toro). Deși cei doi sunt minunați, lipsa personajului interpretat de Emily Blunt este resimțită prin faptul că personajul ei reușea sa trezească acea senzație de apartenență la suferință.

În războiul drogurilor nu există reguli, iar în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apelează la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro), a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, să limiteze daunele de război după metode personale. 

Overall, Sicario: Day of the Soldado este un film solid, decent scris si jucat excepțional, cu un final aparte. De văzut!

Găsiți recenzia primului film, scrisă de Andreea, aici.

So you want to be a Sicario… come on in… close the door.


Trailer:

Sicario: Day of the Soldado rulează deja la cinema, via Vertical Entertainment.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *