Trebuie să iubești animalele, să vrei să râzi și să te relaxezi alături de familie sau copii, și-atunci vizionarea The Secret Life of Pets e cea mai bună alegere.

(play și citește)

Americanii ăștia, simpaticii de ei, știu să facă bani. Se leagă de orice subiect aparent netratat anterior sau neinteresant și reușesc să te aducă în sala de cinema. The Secret Life of Pets pare incomplet, dar te simți bine oricum. Pentru că în fața ochilor se desfășoară un posibil scenariu al vieții animalelor de companie pe care le lăsăm singure atunci când suntem la serviciu sau la școală, totul cu haz și foarte, foarte simpatic.

Filmul este departe de a fi perfect, pare grăbit la cele mai multe faze și cumva cu scene furate la montajul final. Max (Louis C.K.) este un cățel pe care orice iubitor de căței și l-ar dori, este cățelul din centrul poveștii care dă startul filmului și al intrigii acestuia. Atunci când stăpâna lui Max îl adoptă pe Duke (Eric Stonestreet), un cățel enorm, cu o inimă și mai mare – deși nu se lasă descoperit din prima – Max consideră că viața lui s-a întors cu susul în jos. Pentru mai bine de o oră, Max și Duke trec prin multe aventuri, acompaniați de muzica lui Taylor Swift și a lui Bill Withers.

Intriga nu m-a prins aproape deloc, multe dintre întâmplări mi s-au părut exagerate, prea puerile, dar tind să cred că asta s-a dorit. Până la urmă nu toate animațiile vor avea un mesaj puternic în spate (vezi Inside Out sau Zootopia), dar atâta timp cât te fac să zâmbești și să te simți bine, consider că și-au atins scopul. Exact asta face The Secret Life of Pets. Și nu te poți supăra, pentru că la final rămâi cu dorința de a avea un animăluț drag alături de tine sau îți vei dori să petreci cât mai mult timp alături de prietenul patruped (căci acum știi de ce e în stare).

Pentru iubitorii de seriale și telenovele, o să adaug aici acest mic detaliu care pe mine m-a bucurat: Jaime Camil (din Jane the Virgin) și Sandra Echeverria (din orice telenovelă vă amintiți), au o apariție vocală specială. 😂

Katie is a dog person, and dog persons do inexplicable things, like get dogs instead of cats.


Vizionare trailer:

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *