M-am regăsit atât de tare în povestea asta încât, deși filmul nu mai este în cinematografe în prezent, am vrut să aștern câteva cuvinte despre.

Our mistakes don’t limit us, our fears do.

Second Act e, la prima vedere, un alt film cu Jennifer Lopez, un alt film cu acel personaj feminin sexy, puternic, răzbunător pe care JLO îl interpretează cam de fiecare dată, ați prins voi ideea. Însă tare m-am înșelat în privința acestui film. Pe lângă Jennifer Lopez, în distribuție se numără și Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia (This is Us), Charlyne Yi (House), Treat Williams (Chicago Fire) și toți fac din Second Act atât o comedie reușită, cât și o poveste plină de sentimente, ca mai apoi concluzia să-ți reamintească că fiecare zi este o a doua șansă – pentru mai bine, pentru mai mult – și că tu ești propriul (și singurul) obstacol din drumul tău către succes.

Every day you wake up and have a second chance.

Pe partea de comedie, Second Act livrează zâmbete și râsete, fără a fi vulgar și fără a prezenta glume cu tentă sexuală, așa cum se întâmplă în majoritatea comediilor americane. Însă ce m-a surprins cel mai tare, este că scenariul chiar are putere să prezinte o poveste (da, plină de clișee și cu nimic original sau nemaivăzut) sensibilă și inspirațională (mi-a adus aminte de The Intern din 2015). Pe lângă râs, am și lăcrimat de câteva ori, ca să plâng cu adevărat la final — dar nu pentru că ceea ce urmăream era trist, ci pentru că era foarte sincer și ‘relatable’.

Coloana sonoră e fresh și integrată bine în poveste. Second Act nu e un film cu pretenții și tocmai asta îl face special. Iar Jennifer Lopez prezintă un personaj autentic, jucat cu demnitate și emoție.


Vizionare trailer:

Second Act este distribuit de Vertical Entertainment.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *