Ricki and the Flash e drama care nu încearcă să te facă să plângi, ci îți spune o povestea reală de viață într-un mod amuzant și foarte rock.

Meryl Streep joacă rolul principal în această dramedie, în povestea unei mamei care a dorit să-și urmeze visul și să cânte în fața publicului iubitor de muzică rock. Însă cariera nu s-a împăcat cu viața de familie, aceasta fiind nevoită astfel să se distanțeze de cei 3 copii și de soț. Un eveniment nefericit o poartă pe Ricki înapoi acasă, acolo unde nimic nu mai e așa cum își amintea.

Copiii au crescut, soțul și-a refăcut viața, iar Ricki trebuie să învețe că greșelile din trecut se plătesc. Filmul spune o poveste tristă, într-un mod auto-ironic și amuzant. Meryl Streep este savuroasă, dar m-a surprins fiica ei, atât pe ecran, cât și în viața de zi cu zi, Mamie Gummer, cu un rol puternic și foarte bine stăpânit.

It’s not your kids job to love you, it’s your job to love them.

 

 

 


Câteva detalii tehnice:

Regizor: Jonathan Demme
Scenariu: Diablo Cody
Producători: Mason Novick, Marc Platt
Montaj: Wyatt Smith
Costume: Ann Roth

Precizări speciale:

  • Meryl Streep și Mamie Gummer sunt mamă și fiică în realitate, iar aceste este al 3-lea film la care au lucrat împreună, primele 2 fiind Heartburn (1986) și Evening (2007);
  • Scenariul este bazat pe viața lui Diablo Cody;
  • În film apare chiar chitara lui Rick Springfield;
  • Cu un buget de aproximativ 18 milioane de dolari, filmul a fost turnat în New York, SUA.

Vizionare trailer:

Ricki and the Flash intră în cinematografe din 11 septembrie, distribuit de InterComFilm.

Foto: TriStar Pictures

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *