Primul film românesc 100% de dragoste nu e perfect, dar e emoționant și are în rolurile principale doi actori frumoși și talentați.

Într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian (Dragoș Bucur, carismatic cum îl știam deja) și Aprilia (Raluca Aprodu, superbă atât ca interpretare, cât și ca apariție) încep o frumoasă poveste de dragoste. Însă situația nu este atât de simplă precum pare. Aflată în aria de influență a 3 bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului și viața îi rezervă acestei tinere doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.

Coloana sonoră m-a cucerit complet și chiar aș vrea să aflu lista completă a pieselor, dacă mă poate ajuta cineva în acest sens, vă rog 🙂 Povestea este simplă, pentru unii banală, pentru unii nu foarte importantă. Eu sunt undeva la mijlocul acestor categorii. Am plecat spre vizionare cu gândul de a mă îndrăgosti de 2 îndrăgostiți, de o poveste frumoasă despre viață și iubire și, mi s-a livrat emoție, chimie perfectă între protagoniști, o imagine clară și curată (pentru un film românesc, e mare lucru), acțiune desfășurată în preajma Crăciunului, zăpadă și ceai cald (minunat ceaiul cu aromă de scorțișoară pe care ni l-au servit cei de la Demmers Teehaus, aseară). Poveste de dragoste este un film tandru, românesc, dar cu multe influențe americane. My Sister’s Keeper (2009) și Les Misérables (2012) sunt doar 2 dintre filmele de care mi-am amintit datorită anumitor scene. Cu toate minusurile sau stângăciile pe care le-am întâmpinat în acest film, mi-a plăcut și m-am bucurat. Asta să faceți și voi.


Vizionare trailer:


Poveste de dragoste intră din 27 noiembrie în cinematografe, distribuit de Zazu Film.

Foto: MediaPro Distribution

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *