Filme & Seriale

Recenzie: Pixels (2015)

Când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie, Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiţi ai jocurilor (interpretați de Peter Dinklage și Josh Gad), Sam va înfrunta extratereştrii, iar de priceperea sa depinde însuşi viitorul umanităţii.

Recenzia asta e un pic mai târzie, pentru că filmul este deja în cinematografe, dar mă bucur că l-am văzut și e o plăcere să vă vorbesc despre el. Povestea e banală, poate chiar penibilă uneori, dar nici nu m-a interesat asta. Trebuie să știi clar, de la început, că Pixels are alt scop: să îți prezinte actori frumoși, glume și efecte speciale dintre cele mai bune. Este unul dintre puținele filme 3D care chiar merită să fie 3D.

 

 

Pixels e și comedie și actori și efecte speciale geniale, că alt cuvânt mai potrivit n-am. Pixels e de văzut — clar la cinema. M-a relaxat și m-a binedispus, așa că îl recomand tuturor.

Câteva detalii tehnice:

Regizor: Chris Columbus
Scenariu: Tim Herlihy, Timothy Dowling, Patrick Jean
Producători: Michael Barnathan, Chris Columbus, Allen Covert, Mark Radcliffe, Adam Sandler
Muzică: Henry Jackman
Costume: Christine Wada

Precizări speciale:

  • Deși actorul Denis Akiyama îl interpretează pe creatorul Pac-Man, Toru Iwatani, adevăratul Iwatani apare în film, dar nu și-a jucat propriul rol pentru că nu vorbește engleză;
  • Acesta este al 9-lea proiect în care Kevin James și Adam Sandler apar împreună;
  • Jennifer Aniston a renunțat la rolul principal feminin pe care ulterior l-a primit Michelle Monaghan (superbă, by the way);
  • Fiica și soția lui Adam Sandler au apariții cameo, fiica lui fiind fetița cu limonada din începutul filmului;
  • Peter Dinklage și Sean Bean au jucat împreună și în serialul Game of Thrones (2011).

Vizionare trailer:

Filmul rulează în cinematografele din toată țara și este distribuit de InterComFilm.


P.S. Nu mai aduceți copii de -10 ani în sălile de cinema la filme de genul. Nu vor înțelege nimic, evident, și vor deranja pe toată lumea. E o cerere de bun simț către educația voastră. Respectul cu respect se câștigă. Mulțumesc.

Foto: Columbia Pictures

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: