Busturi bine lucrate la sală, bărbați parcă scoși din revistele lucioase, dans, glume bine construite și temperaturi ridicate – cam asta regăsiți dacă mergeți să vedeți Magic Mike XXL.

În urmă cu 3 ani, Magic Mike avea să ridice temperaturile corporale ale milioanelor de femei din întreaga lume, pentru că era un proiect care nici nu voia mai mult de atât. Recunosc că eu nu am fost impresionată de nimic la filmul ăla, dar că actorii arătau foarte bine. Am înțeles că ăla era scopul (singurul, părerea mea) – pe ideea “arătam bine, hai să vindem”. Am rămas dezamăgită, pentru că am sperat pe tot parcursul vizionării că va fi prezentat și alt plot decât cel al abdomenelor lucrate intens la sală.

A venit timpul să văd continuarea unei povești care nu m-a convins absolut deloc, și da, Magic Mike XXL m-a convins și merită! După ce am intrat în sala de cinema cu NICIO așteptare, ba chiar încă enervată de prima încercare despre care vă povesteam, am plecat cu o maximă bună dispoziție, încă râzând și șocată că au reușit să ducă totul la un alt nivel. Am savurat glumele, ironiile bine punctate, mesajele (oarecum) ascunse din spatele a 90% din scene (feminism, lupta pentru originalitate, etc.). Știu că prejudecățile o să împingă foarte multă lume să catalogheze acest film dinainte de a-l vedea, dar VĂ ROG să nu faceți greșeala asta. Dacă v-a plăcut primul film, ăsta o să vă bucure complet, iar dacă nu v-a plăcut primul film, atunci o să fiți plăcut surprinși și bucuroși că i-ați dat o șansă (categorie în care mă regăsesc).

Nu este un film pentru femei sau pentru bărbați, este un film pentru cei care doresc să se distreze. Dacă ai mintea deschisă, atunci du-te să vezi Magic Mike XXL. Vizionare plăcută!


CONCURS: Răspunde printr-un comentariu la întrebarea de mai jos și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble Magic Mike XXL valabile la Cine Grand Titan.

Magic Mike XXL, ca și primul film, este inspirat de experiențele de viață ale acestui actor/co-scenarist, care își reia rolul legendarului Magic Mike ce se întoarce pe scenă pentru un ultim show exploziv. Acest actor este cunoscut și pentru rolurile din Jupiter Ascending, Foxcatcher și 21/22 Jump Street. Care este numele lui?

a) Channing Tatum
b) Joe Manganiello
c) Adam Rodriguez

Câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul random.org pe 22 iulie. Succes!

UPDATE: Câștigătorii sunt Valentin și Coveșan Cristina Monica Alexandra Troie! Felicitări! Verificați-vă mail-urile, vă rog.


 

Câteva detalii tehnice:

Regizor: Gregory Jacobs
Scenariu: Reid Carolin
Producători: Reid Carolin, Gregory Jacobs, Channing Tatum, Nick Wechsler
Costume: Christopher Peterson
Muzică: Season Kent, Becca Luce, Margaret Yen

Precizări speciale:

  • Matthew McConaughey n-a mai revenit în pielea personajului din Magic Mike din cauza neînțelegerilor financiare.
  • Primul film la care Steven Soderbergh este operator de imagine și nu regizează.
  • Margot Robbie fusese aleasă inițial, dar a fost nevoită să renunțe din cauza filmărilor care s-ar fi suprapus cu Focus (2015). În locul ei a venit Amber Heard.
  • Acesta este primul sequel în care joacă Kevin Nash.
  • Bugetul filmului este estimat undeva la 15 milioane de dolari și un câștigat de aproximativ 11 milioane de dolari în weekendul de deschidere (în SUA, desigur).

Vizionare trailer:

Magic Mike XXL intră din 17 iulie în cinematografe, distribuit de Freeman Entertainment – în fața căruia mă înclin pentru o organizare deosebită a vizionării de presă. Felicitări!

Foto: Warner Bros.

0 thoughts on “Recenzie: Magic Mike XXL (2015)”

Let me know you think - add a comment below!