Life este un thriller-horror asemănător cu Alien (1979). Este un film cu monștrii și cu o intoarcere în spațiu; nu este genul de horror care să te sperie, are doar un scenariu generic, o distribuție impresionantă și destul de multă acțiune. După primul sfert de oră probabil că o să te gândești dacă vizionarea merită sau nu, dar suspansul este foarte bine construit și cu siguranță asta o să ajute.

Este o experiență mișto, mai ales dacă îți place genul SF, iar implicarea actorilor Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds și a Rebeccăi Ferguson ajută filmul în a devini digerabil. Dacă găsești balanța dintre clișeele ieftine pe care le vezi în majoritatea filmelor și adrenalina pe care incearcă să o inducă cu ajutorul distribuției care reprezintă unul dintre punctele foarte ale peliculei, atunci o să fie o plăcere să te lași cuprins de desfășurarea acțiunii. Don’t overthink it. Filmul se rezumă la suspans și cu această idee în minte trebuie urmărit.

Povestea este construită în jurul celor 6 astronauți aflați la bordul navei spațiale care au onoarea (și oroarea) să analizeze prima evidență de viață găsită pe altă planetă. Bineînțeles că, odată cu începerea acestei examinări, observăm că micul nostru prieten nu este foarte prietenos, de unde rezultă o luptă pentru supraviețuire a echipajului.

Vizionare trailer:

Life este de astăzi în cinematografe, via InterComFilm.

Guest post by Marius Florin.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *