Faimoasa poveste adevărată a gemenilor Kray. Da, mi-a plăcut. Tom Hardy m-a cucerit, din nou.

După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson (Paul Bettany) colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş. Celebri şi invidiaţi, aceştia îşi creează relaţii printre cei mai influenţi londonezi, se lăfăie în bogaţii şi par de neoprit.

Tom Hardy interpretează dublu rol și o face excepțional. Nu realizam că privesc aceeași persoană, de cele mai multe ori. De la accent, la statură, la machiaj… totul e foarte bine pus la punct. Despre poveste n-ar fi prea multe de spus, ci poate doar că este inspirată din realitate. Reggie se îndrăgostește de Frances Shea (Emily Browning, destul de expresivă), o cere în căsătorie și îi promite că se va rezuma pe viitor doar la afaceri legale. Vă dați seama cât adevăr grăiește domnul. Atunci când universul fraților Kray începe să se clatine, totul redevine ce a fost. Sau poate chiar mai rău.


CONCURS: Răspunde corect la întrebarea de mai jos și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la vizionarea filmului Legend, valabile doar în cadrul Cine Grand Titan. Câștigătorii vor fi aleși pe 23 octombrie cu ajutorul random.org. Succes!

UPDATE: Câștigătoarele sunt Gheorghe Irina și Veronica Ivan. Felicitări! Vă rog să vă verificați e-mail-urile.

În filmul Legend, acest actor aclamat joacă perfect ambele roluri principale. Cele mai cunoscute performanțe ale sale sunt cele din filmele Inception (2010), The Dark Knight Rises (2012) și Mad Max: Fury Road (2015). Care este numele lui?

a. Leonardo DiCaprio
b. Tom Hardy
c. Christian BaleCâteva detalii tehnice: 

Regizor: Brian Helgeland
Scenariu: Brian Helgeland, John Pearson
Producători: Tim Bevan, Chris Clark, Quentin Curtis, Eric Fellner, Brian Oliver
Muzică: Carter Burwell
Costume: Caroline Harris

Precizări speciale:

  • Tom Hardy s-a accident destul de rău la o gleznă în timpul unui scene de bătaie;
  • Acesta a fost ultimul film al actorului Alex Giannini, înainte de moartea lui din 2 octombrie 2015;
  • Tom Hardy și Sam Spruell au lucrat și la filmul Child 44 (2015);
  • Tom Hardy a interpretat dublu rol și în filmul Bronson (2008), dând viață lui Charles Bronson și lui Michael Peterson; Reginald Kray și Michael Peterson s-au cunoscut în timp ce au fost în închisoare.

Vizionare trailer:

Legend este de astăzi în cinematografe, distribuit de Freeman Entertainment.

Foto: Cross Creek Pictures

Similar Posts

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *