Kingsman: The Secret Service este o comedie britanică savuroasă, dar nici la partea de acțiune nu stă rău. Pentru mai bine de două ore ești captat în lumea agenților secreți Kingsman, ori râzând, ori emoționat. În orice fel, ieși câștigat.

Kingsman: The Secret Service începe prin a ne arăta un eveniment trist întâmplat cu ani în urmă și continuă cu promisiunea unui agent secret puternic, Harry Hart / Galahad (interpretat fără cusur de Colin Firth) către familia colegului și salvatorului său. Michelle Unwin (Samantha Womack) și Gary ‘Eggsy’ Unwin (Taron Egerton), prea mic ca să înțeleagă ceva, refuză ajutorul oferit de Galahad, însă viitorul face din Michelle o persoană iresponsabilă și poate chiar nepăsătoare față de familie. Desigur, asta se înțelege la prima vedere, însă în interiorul sufletului – doamna Unwin – ar face orice pentru copiii ei.
Oarecum împins de frustrare (și de circumstanțe), Eggsy ia legătura cu Serviciile Secrete Kingsman, iar viața lui urmează o cu totul altă rută. Adus în lumea ascunsă a spionilor de către Galahad, Eggsy realizează că asta este ceea ce își dorește și intră în cursa pentru un loc în echipa Kingsman.Piperat, amuzant, violent și bine jucat, Kingsman: The Secret Service invită publicul într-un spectacol plin de adrenalină și bună dispoziție! De punctat și faptul că fanii benzilor desenate sigur vor fi încântați!


Câteva date tehnice: 

Regia: Matthew Vaughn
Scris de: Matthew Vaughn, Jane Goldman
Producători: Adam Bohling, David Reid, Matthew Vaughn
Director de imagine: Adam Dale
Editor: Riccardo Bacigalupo, Simon Chubbock
Studiouri: Marv Films, Twentieth Century Fox Film Corporation

Precizări speciale:

  • Filmările au avut loc în Londra, Marea Britanie.
  • În benzile desenate, personajul Gazelle este un băiat, iar în film este o tânără dansatoare.
  • Rolul lui Gary ‘Eggsy’ Unwin i-a fost oferit inițial lui Aaron Taylor-Johnson care a refuzat.
  • Matthew Vaughn a renunțat la a regiza X-Men: Days of Future Past pentru a regiza, în schimb, Kingsman: The Secret Service.

Vizionare trailer:

Kingsman: The Secret Service intră în cinematografe din 13 februarie, distribuit de OdeonFilm.

Let me know you think - add a comment below!