Jupiter Ascending îmbină efecte 3D deosebite, un rol negativ foarte bine jucat de Eddie Redmayne și o chimie perfectă între protagoniști: Mila Kunis și Channing Tatum.
Jupiter Ascending ne face cunoștință cu Jupiter Jones (interpretată de frumoasa Mila Kunis), o fată a cărei viața pare extrem de plicticoasă și simplă, dar care are un destin la care nu s-ar fi gândit niciodată. Atunci când Caine Wise (interpretat de șarmantul Channing Tatum) o găsește și o salvează, Jupiter află că omenirea nu s-a născut pe Terra și că ea este căutată pentru a fi omorâtă.

De ce? Ei bine, aici intră în scenă familia Abrasax, fiind formată din trei frați, unul mai nebun decât celălalt, dar interpretați violent de Eddie Redmayne, Douglas Booth și Tuppence Middleton. Fiecare are scopul lui: deținerea Terrei, tinerețea și viața veșnică. Scopul scuză mijloacele, spune un proverb, dar Balem Abrasax (Eddie Redmayne) este în stare să renunțe la propria familie pentru a-și atinge scopul. Jupiter Ascending este un film de văzut neapărat în 3D / IMAX 3D, câștigând la efecte cel mai mult, însă a nu se înțelege că actorii sau povestea sunt mai prejos. Acțiune, aventură, fantasy și puțin romance… un pachet complet!


Câteva date tehnice:

Realizatori: Lana şi Andy Wachowski
Scris, regizat şi produs: Lana și Andy Wachowski, Grant Hill
Producător executiv: Roberto Malerba, Bruce Berman
Director de imagine: John Toll
Editor: Alexander Berner
Studiouri: Village Roadshow Pictures, Warner Bros.

Precizări speciale:

  • Filmările au avut loc în Marea Britanie, SUA și Spania.
  • Kym Barrett a creat costumele cu 18 luni înainte de începerea filmărilor, aceasta a colaborat pentru coafură și machiaj cu Jeremy Woodhead.
  • Channing Tatum a fost nevoit să poarte o piesă specială pentru a-i schimba bărbia, dar aceasta i-a creat dificultăți în vorbire.
  • În film apare și Sean Bean, cunoscut pentru rolurile din Lord of the Rings sau Game of Thrones.
  • Povestea a fost inspirată de cartea Odyssey, una dintre preferatele lui Lana Wachowski.

 

Vizionare trailer:

Jupiter Ascending intră din 6 februarie în cinematografe, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *