În ciuda părerilor pe care le veți citi în următoarele zile, mie mi-a plăcut acest Hitman: Agent 47. Nu este cel mai bun film de acțiune, asta e clar, dar e un film reușit și eu zic că merită să-l vedeți.

Hitman: Agent 47 are la bază un joc video de mare succes, dar și o primă adaptare care a avut lansarea în 2007. N-am văzut acel film, însă mi s-a spus că e mult mai violent și, prin urmare, mai bun. Asta n-o să decid pentru că nu am cum, dar vă las pe voi. Să vă spun mai multe despre filmul din această seară: Povestea lui 47 este simplă. 47 este un asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă.

John Smith (Zachary Quinto, frumușel) m-a cam plictisit. Un personaj negativ care nu mi-a dat prea mulți fiori. În schimb, cel pe care l-am văzut pentru prima dată, Rupert Friend, mi-a plăcut. S-a jucat cu personajul de badass de la început până la sfârșit. Nu prea i-a ajutat scenariul pe niciunul, având în vedere că producătorii și-au dorit ca cei doi să fie mai impresionanți decât era cazul. Uneori filmul sau acțiunea din unele scene este forțată, dar nu m-a deranjat, pentru că s-a compensat cu scenele de bătaie foarte bine montate și jucate. Cine zicea că fetele nu se pot bucura de o bătaie bună? 🙂

Muzica iar mi-a plăcut, iar Angelababy e încă o afișare plăcută pe care am urmărit-o pentru prima dată. Fanii jocului video ar trebui să fie primii în sala de cinema, dar nici iubitorii unei acțiuni bune n-ar trebui să rateze Hitman: Agent 47.


Câteva detalii tehnice:

Regizor: Aleksander Bach
Scenariu: Skip Woods, Michael Finch
Producători: Adrian Askarieh, Charles Gordon, Alex Young
Muzica: Marco Beltrami
Costume: Bina Daigeler

Precizări speciale:

  • Filmul este un reboot al peliculei Hitman (2007);
  • Debut regizoral pentru Aleksander Bach;
  • Scenariul este bazat pe jocul de mare succes, Hitman și la un moment se face referire la acesta, pe durata filmului;
  • Filmările au avut loc în Germania și Singapore.

Vizionare trailer:

Hitman: Agent 47 intră în cinematografe din 28 august, distribuit de OdeonFilm.

Foto: 20th Century

0 thoughts on “Recenzie: ‘Hitman: Agent 47’ (2015)”

  1. Tipul il stiu din Homeland si din trailer nu m-am gandit ca o sa fie ceva de capul lui. Dupa ce am terminat de vizionat, am fost chiar multumit de film. recomand.

Let me know you think - add a comment below!