BML Movie Entertainment mi-a oferit invitația de a viziona în avanpremieră filmul Happy New Year, noul blockbuster indian care a rupt orice alt succes bollywoodian de până acum. După o zi de la lansarea în cinematografe, filmul a realizat vânzări de 6.5 milioane de dolari. Haideți să vedem de ce:

  •  imagini frumoase surprinse în Dubai;
  • dans și muzică;
  • Shah Rukh Khan;
  • voie bună – vizionarea lui e un bun început pentru petrecerea de revelion;
  • “India Waale”! (“Alegerea Indiei”)

Desigur, astea sunt doar câteva plusuri ale filmului, dar ca să nu fiu ipocrită trebuie să spun că nu este cel mai bun film indian pe care l-am urmărit, ba poate cel care mi-a plăcut cel mai puțin. Aseară, în sala de cinema, lumea a râs și s-a distrat, deci gusturile nu se discută.

Înainte de vizionarea propriu-zisă, ne-am amuzat copios cu un PhotoBooth amenajat cu tot ce puteai folosi la o petrecere: pălării, ochelari colorați, coronițe etc. Iată ce mi-a ieșit mie, alături de Angela (CineAmator) =-> click aici!


Am simțit că va urma o continuare a acestui film, iar apoi am aflat că actorii Abhishek Bachchan și Shah Rukh Khan au dat indicii despre un posibil sequel. Nu mi-ar părea rău. Pe mine mă bucură mereu filmele indiene, mă aduc într-o stare bună indiferent cât de reușite sunt sau nu. Ori îmi plac actorii, ori îmi place povestea, ori muzica, ori dansul, ori orice altceva. Nu ai nimic de pierdut dacă te hotărăști să vezi un film indian; poate doar de câștigat.

Deși povestea principală nu este axată pe o relație de dragoste, am fost furată de cei doi actori (Shah Rukh Khan – pentru mine nr. 1 în ceea ce privește actorii de la Bollywood și frumoasa Deepika Padukone – pe care aștept cu interes s-o văd în rolul lui Hazel Grace) – deci dacă se va fructifica acel sequel, mi-ar plăcea să văd ceva centrat pe ei.

Happy New Year tratează o dramă puternică cu umor și un plan foarte bine pus la punct, fiind totodată și o combinație între seria Step Up și concursul Eurovision. N-are niciun sens să vă povestesc ce se întâmplă, dar nu uitați că puteți afla singuri începând de astăzi în cinematografe, filmul fiind distribuit exclusiv de BML Movie Entertainment și Namaste Cinema, cărora le mulțumesc pentru invitație.

Vizionare trailer:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=X-DDknSzELI?rel=0]

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *