Filme & Seriale

Recenzie: Fifty Shades of Black (2016)

Mai întunecat decât Grey, este Black. Christian Black o întâlnește pe Hannah Steale și, după multe peripeții, se ajunge la o (foarte) dureroasă bătaie la fund.

Nu o să înțeleg rostul parodiilor niciodată, fie că sunt în presa scrisă, în audio-vizual, în cinematografie. N-o să înțeleg și pace. Dar să trecem peste asta; aseară am văzut a doua parodie, după ce în vara lui 2015 făceam cunoștință cu prima producție de gen – Superfast!. Și am vrut să văd acest film pentru că sunt printre puținii oameni care n-au boicotat realizarea Fifty Shades of Grey (2015) și printre singurii care au reușit să vadă și partea bună a acestuia. Efectul de turmă e la fel ca realizarea parodiilor: fără rost și penibil. Să nu vorbim, totuși, despre ce s-a întâmplat anul trecut, ci despre ce se întâmplă acum. Marlon Wayans și Rick Alvarez s-au așezat să bea o bere și s-au gândit că trebuie să scoată în evidență toate momentele proaste ale unui film erotic ce a fost lansat anul trecut și care va continua în 2018. Ironic, dar ca să vă distrați la filmul ăsta, trebuie să fiți open mind, același lucru pe care-l spuneam oamenilor ce voiau să vizioneze Fifty Shades of Grey. De parcă ar fi fost primul film erotic din istorie!

Mi-au plăcut foarte mult coloana sonoră și 3 glume care mi-au rămas în minte întreaga seară. Nu vi le povestesc, dar vă las 3 indicii: Whiplash (2014), Nicholas Sparks și E.L. James!


 

 

Câteva detalii tehnice:

Regizor: Michael Tiddes
Scenariu: Rick Alvarez, Marlon Wayans
Producători: Rick Alvarez, Marlon Wayans
Muzică: Jim Dooley
Costume: Ariyela Wald-Cohain

Precizări speciale:

  • Producția reprezintă al 2-lea film pentru actorul Andrew Bachelor, după We Are Your Friends (2015);
  • Shanna Malcolm a dat probă pentru un rol în acest film;
  • Bugetul alocat filmului este undeva la 20 de milioane de dolari;
  • Posterul este o parodie separată, originalul material fiind lansat odată cu filmul For Your Eyes Only (1981), original în care a jucat și Jane Seymour, interpreta mamei protagonistei din Fifty Shades of Black.

Vizionare trailer:

Fifty Shades of Black intră în cinematografe din 29 ianuarie, distribuit de RoImage.

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: