Filme & Seriale

Recenzie: Fan (2016)

Shah Rukh Khan rămâne actorul meu preferat de la Bollywood, mai ales după dublul rol din Fan, singura parte pozitiviă a filmului.

Și nu mă așteptam să zic asta. Și îmi pare rău că o zic. Mi-a plăcut trailerul, iar ideea de bază – fanul care devine obsedat de idolul lui – suna tare bine. Un film atipic Bollywoodian, Fan livrează prea puțin din prea multe promisiuni pe care le oferă odată cu trailerul. De pe străzile lăturalnice din Delhi, tânărul Gaurav pornește într-o călătorie spre orașul viselor, Mumbai, pentru a-i ura idolului său la mulţi ani, cu ocazia zilei sale de naştere, după ce vedem o primă oră (din cele 2 ore și 22 de minute!!!) în care scenariul încearcă să ne facă să înțelegem pasiunea/obsesia unui fan. N-am înțeles exact dacă s-a dorit perceperea lui ca victimă sau ca personaj pur negativ. Pentru mine, scenariul nu a funcționat aproape deloc, iar după jumătate din film deja începusem să-mi pierd răbdarea (vezi scena de urmărire care durează cel puțin 5 minute). Spuneam că Fan este atipic pentru producțiile hindi, neavând momente muzicale sau de dans, așa cum eram obișnuită. În afară de o interpretare într-adevăr foarte bună (Khan și-a dovedit abilitățile de multe ori, dar o să amintesc acum două dintre preferatele mele – My Name Is Khan (2010) și Jab Tak Hai Jaan (2012)), pelicula nu a livrat mare lucru, spre nimic. M-a obosit, m-a plictisit și m-a iritat, mai ales spre final. Dacă nu aveți experiență cu vizionarea filmelor indiene, atunci nu vă recomand să începeți cu Fan.Vizionare trailer:

Fan este deja în cinematografe, distribuit de BML Movie Entertainment.

0 thoughts on “Recenzie: Fan (2016)

  1. Sincer sa iti spun am incercat sa-l vad dar e prea mult pentru mine. Am vrut sa dau o sansa filmelor de la Bollywood pentru ca sunt multi care le adora.

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: