Entourage continuă acțiunea din serialul omonim și îi reunește pe cei cinci prieteni care au strâns milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Acum s-au mutat pe ecranul cel mare al cinematografului și vor să distreze și mai multă lume.

Eu n-am urmărit serialul, iar filmul cu siguranță nu m-a convins s-o fac vreodată, însă fanii lui vor fi cel puțin bucuroși. Eu știu că aș fi.

Povestea filmului îi readuce în centrul acţiunii pe actorul de cinema Vincent Chase, împreună cu Eric, Turtle şi Johnny care îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold, fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre aceştia rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi intrigilor din industria cinematografică de la Hollywood.

Filmul pare o încercare disperată de a reînvia serialul, de a promova alte filme și produse și, pe lângă toate astea, a îngrămădit multe personalități ce semnează apariții cameo, printre care: Pharrell, Calvin Harris, Jessica Alba, Liam Neeson. Recunosc că la momentul cu Liam Neeson am râs cu lacrimi. În rest, nu vedem prea multe, iar povestea e destul de plictisitoare. De la început și până la final prindem ideea că filmul la care lucrează cei cinci este cu adevărat o capodoperă și poate, poate, chiar va fi realizat și lansat (like for real).

Entourage – un film de după-amiază, o comedie ușoară de vară, cu fete în costum de baie și băieți parcă scoși din revistele glossy.


CONCURS: Răspundeți printr-un comentariu la întrebarea de mai jos și puteți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la film, valabile la Cine Grand Titan.

Actorul care joacă rolul starului Vincent Chase în Entourage, l-a interpretat și pe Nate, iubitul lui Andy Sachs (Anne Hathaway) în The Devil Wears Prada. Care este numele lui?

a) Adrian Grenier
b) Jeremy Piven
c) Scott Eastwood

Câștigătorii vor fi aleși pe 17 iunie cu ajutorul random.org. Succes!

UPDATE: Câștigătorii sunt Zdrentu Marius & Barbu Ciprian. Felicitări! Verificați-vă e-mail-ul. Mulțumesc tuturor pentru înscrieri.


Câteva detalii tehnice:

Regizor: Doug Ellin
Scenariu: Doug Ellin, Rob Weiss
Producători: Stephen Levinson, Mark Wahlberg, Rob Weiss
Muzică: Scott Vener
Costume: Olivia Miles

Precizări speciale:

  • Filmul are un buget alocat de 30 de milioane de dolari.
  • Este bazat pe serialul de succes omonim care a fost difuzat între anii 2004 – 2011.
  • Kevin Connolly și-a fracturat un picior atunci când a filmat o scenă de fotbal alături de Russell Wilson.
  • Mark Wahlberg și Kevin Dillon au zis că este posibil ca filmul să aibă parte de sequel, dacă merge bine la încasări.
  • Filmul îi reunește pe Adrian Grenier și Haley Joel Osment după 14 ani, mai exact de când au lucrat la filmul A.I. Artificial Intelligence (2001).
  • Filmul continuă acțiunea serialului exact de acolo de unde acesta se termină.
  • Personajul Turtle este bazat pe personalitaeta asistentului lui Mark Wahlberg, Donnie “Donkey” Carroll, care a murit pe 18 decembrie 2005 din cauza unui atac de astm.

Vizionare trailer:

Entourage intră din 12 iunie în cinematografe, distribuit de Freeman Entertainment căruia îi mulțumesc pentru invitație.

Foto: HBO

0 thoughts on “Recenzie: Entourage (2015)”

Let me know you think - add a comment below!