Frances Shea: God doesn’t ask if we accept this life. There is no choice. Life is forced upon you. The only choice is how we live it. Or not. That’s a choice as well.

Sinopsis: Legend este povestea celor mai cunoscuți infractori britanici, gemenii Reggie și Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor ’60. După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei 2 frați încep să își consolideze imperiul din Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson. Tot aici, mafia americană care caută să pătrundă în oraș, le va o mână de ajutor nesperată.

Recenzie: Tom Hardy a devenit un reper în ultimii ani, un nume. Rolul(rolurile) din Legend este doar încă o dovadă referitoare la versatilitatea și talentul pe care le deține. Povestea, așa cum v-o prezentam și în recenzia de aici, rămâne una adevărată, pusă pe marile ecrane într-unul dintre filmele mele preferate din 2015. Peisaje de epocă, costume de epocă, puțină bătaie și dragoste, plus un protagonist care nu face decât să uimească plăcut la fiecare scenă, în special în cele în care frații împart cadrul. Legend este disponibil pe DVD și Blu-Ray în toate magazinele de specialitate, distribuit de ProVideo.

Ronald Kray: Blood is thicker than water!


Detalii tehnice / precizări speciale:
Regie: Brian Helgeland
Scenariu: Brian Helgeland, John Pearson
Muzică: Carter Burwell
Costume: Caroline Harris
Distribuție: Tom Hardy, Emily Browning
Format: DVD, Blu-Ray

Vizionare trailer:

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *