Inside Out (2015), filmul despre care mi-a fost atât de greu să scriu, pentru că este atât de frumos, atât de inteligent scris și, culmea ironiei, se joacă cu emoțiile tale de la început până la sfârșit.

Sinopsis: Viaţa lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, este dată peste cap atunci când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţia fetiţei. Anger, Disgust, Fear, Sadness şi Joy se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe şi să-şi găsească noi prieteni.

Detalii tehnice / precizări speciale:
Regie: Pete Docter, Ronnie Del Carmen
Scenariu: Pete Docter, Ronnie Del Carmen
Muzică: Michael Giacchino
Distribuție: Bill Hader, Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane, Phyllis Smith, Lewis Black
Format: DVD, Blu-Ray – dublat în limba română + subtitrări


We’ve been through a lot lately, that’s for sure. But we still love our girl. She has great new friends, a great new house. Things couldn’t be better. After all, Riley’s twelve now. What could happen?
Recenzie: Disney Pixar, din nou la putere maximă cu un nou film așa cum doar ei știu să facă. Să te muți definitiv din orașul în care te-ai născut, ai crescut și locul în care sunt toți prietenii tăi, poate fi dificil, mai ales când ai 11 ani. Riley a devenit vocea tuturor copiilor din lume care trec prin experiențe asemănătoare, acest film fiind perfect pentru părinți și o șansă foarte bună pentru părinți și copii atunci când vor să urmărească împreună un film. Și nu, chiar nu contează vârsta. Momentele în care Furia vorbește în contradictoriu cu Bucuria, sau atunci când reprezentantul copilăriei, Bing Bong, se sacrifică și ne ilustrează în cel mai frumos mod cum, în viață, suntem nevoiți să renunțăm la copilul din noi pentru a ne maturiza și pentru a putea trece peste greutăți, acestea sunt doar câteva exemple pe care vi le dau și pentru care vă invit să achiziționați Inside Outacum pe DVD în toate magazinele de specialitate, distribuit de ProVideo.
Vizionare trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=7ZLOYXKmIkw

Bonus inclus: Scurtmetrajele Lava și Riley’s First Date + comentarii audio din partea regizorilor

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *