Hot Pursuit (2015) este una dintre cele mai reușite comedii ale anului, ce are în rolurile principale două actrițe carsimatice și talentate.

Sinopsis: Reese Witherspoon o interpretează pe ofițer Cooper, o polițistă foarte tipicară cu o misiune pe măsură. Ea trebuie să o protejeze pe Daniella Riva (Sofia Vergara), văduva unui lord al drogurilor, o tipă vivace, cu mult vino-încoace. În scurt timp, cele două se vor trezi într-o mare încurcătură; o serie de polițiști corupți și mai mulți asasini plătiți vor porni pe urmele lor de-a lungul și de-a latul Texasului. Cu toate acestea, cele mai mari obstacole pe care ele trebuie să le înfrunte vor fi… propriile lor personalități.

Daniella Riva: What is that white thing?
Cooper: Oh, that’s my underwear.
Daniella Riva: That’s no underwear. That’s a diaper!
Cooper: I like a lot of coverage.
Recenzie: Comedie reușită, de bun simț, mai ales printre multitudinea de filme ce se încadrează în acest gen din ultimii ani. Îmi amintesc vizionarea acestui film și cât am râs atunci urmărindu-le pe cele două actrițe. În primul rând se vede că s-au distrat la filmări și că le-a plăcut enorm să lucreze împreună la acest proiect. Filmul nu dispune de un scenariu pur original, acest tip de comedie / relație între personaje fiind utilizat și în trecut, însă nici nu te interesează prea mult povestea în sine, ci doar momentele care te fac să râzi, pentru că până la urmă de asta mergem să vedem comedii, nu? Iar momentele comice sunt din plin, Sofia Vergara are grijă să fie cât mai sexy, iar Reese Witherspoon cât mai penibilă.. în Hot Pursuit, acum pe DVD și Blu-Ray în toate magazinele de specialitate, distribuit de ProVideo.


Vizionare trailer:

Bonus inclus: The Womance, material video cu Vergara & Witherspoon

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *