bad-moms-2016-poster

O altă comedie americană, care oferă exact ce promite din trailer. Un film fără pretenții, feminist și cu ceva emoții.

Well, am făcut cunoștință și cu Bad Moms. O adunătură de femei sexy care arată cât de mari și tari sunt ele și cum fac totul pentru copii și familie. Producția se ține oarecum departe de nota feministă, dar e cam greu, având în vedere subiectul în sine al filmului și distribuția.

Poate nu era printre filmele pe care le recuperam așa repede (am multe altele pe listă), dar curiozitatea mea a crescut în momentul în care am aflat că în iulie 2017 va apărea spin-off-ul Bad Dads. Probabil o să fie un amestec între Magic Mike și toate filmele de familie de la ora 17:00 de pe ProTV. Guilty pleasure, pe scurt.

Dar revenind la mamele bune și nebune, pentru genul în care este încadrat filmul livrează momente comice cam ca orice altă comedie de duzină. Actrițele se distrează și nu sunt solicitate de roluri, peisajele urbane ale cartierelor americane sunt perfecte, coloana sonoră numără piese ce se aud în heavy-rotation pe radio, iar povestea e pe cât de banală, pe atât de emoționantă spre final. Facem cunoștință cu 3 mame (interpretate simpatic de Mila Kunis, Kristen Bell și Kathryn Hahn) depășite de cerințele zilnice , de job și de responsabilități, 3 mame neînțelese și subapreciate care decid că e de ajuns. Și petrec și (aparent) își neglijează copiii, ca spre final să te facă să lăcrimezi, deși nu ești mamă. Și mai ales dacă ești.

Nu opriți filmul când începe genericul, pentru că interviurile cu mamele actrițelor din rolurile principale sunt savuroase. În rest, bucurați-vă de comedie și faceți abstracție de acele replici și scene ușor exagerate. Pentru că asta fac americanii, de cele mai multe ori, deci știți din start la ce vă înhămați.

Mummy and daddy have been spoiling you, and now you think that the world owes you something, but it doesn’t. And if you don’t learn how to work hard now, then you’re going to just grow up to be like another entitled little white dude who thinks he’s awesome for no reason. And then you’ll start a Ska Band and it’ll be awful and you’ll be mean to girls, and you’ll grow this ironic moustache to look interesting but you won’t actually be interesting, and I’m not okay with that so would you please, please just do your own homework?


Vizionare trailer:

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *