Filme & Seriale

Recenzie: Alt Love Building (2014)

Presa din România, dar și foarte mulți bloggeri, au plecat spre Club Vila Bran pe 14 decembrie. Dacă m-ați urmărit pe Instagram / Facebook / Twitter ați observat deja că eram și eu printre ei. 🙂 După un drum de câteva ore, am pășit la propriu pe platourile de filmare ale noului film, Alt Love Building – Club Vila Bran. Un eveniment gândit până la ultimul detaliu, O Altfel de Vizionare a fost un succes. Organizat perfect de Freeman Entertainment și Actoriedefilm.ro.

Despre film pot să spun că este mai matur, mai asumat, mai dark. În comparație cu primul. Continuând povestea celor trei terapeuți din Love Building (interpretați fără cusur de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță), Alt Love Building ne invită într-un peisaj mult mai trist, undeva la munte, în așteptarea revelionului. De această dată, mai puține cupluri, dar cu probleme la fel de importante, participă în tabără cu dorința de a-și continua relațiile cu bine.

  • Silviu Soare, Cristian Lăzurean și Valentin Preda par pe un drum mai bun în viață, dacă ne amintim cum s-a terminat prima parte a poveștii. Însă, pentru ei lucrurile sunt departe de a fi bine. Confruntându-se cu probleme serioase în propriile vieți amoroase, aceștia încearcă în continuare să rezolve viețile altor oameni.

  • Invitatul special al filmului este Ben Cross (din Star Trek) care ne învață rețeta unei plăcinte cu mere, dar și:

  • La capitolul coloană sonoră, pelicula beneficiază de melodii originale compuse de Local Heroes și vă prezint spre ascultare “Fata de ciocolată”, care a sunat impecabil live și pe această cale felicit trupa Roads!

Alt Love Building intră din 26 decembrie în cinematografe și este un film numa’ bun de privit în a doua zi de Crăciun. O comedie bună, o dramă reală și un film ce merită savurat în sala de cinema!

Mulțumiri Freeman Entertainment pentru invitație și Club Vila Bran pentru găzduire!

Credit foto: Adrian Câmpean.

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: