Suntem un clișeu. Suntem oamenii ăia de care auzeam la știri că s-au cunoscut online, pe Facebook sau HI5. Noi ne-am cunoscut într-un mediu ciudat, nu în varianta clasică în care oamenii se întâlnesc pe stradă, se plac, fac schimb de numere de telefon și ies la cafea. Mi-am zis că n-aș putea niciodată să mă îndrăgostesc de o persoană pe care aș cunoaște-o în online. Dar viața are tot timpul alte planuri pentru noi, nu?

Cel mai clar ni s-a demonstrat asta la început de 2020.

Intrasem cu multe planuri, idei și entuziasm în noul an. Auzisem pe la știri că e un virus nasol în China, dar cine a dat atenție cu adevărat? Noi nu. Ba chiar am decis să zburăm la început de martie în România pentru câteva zile, ca să stabilim detaliile pentru cununia civilă pe care ne doream s-o bifăm în vara lui 2020. Păi nu ni s-au dus nouă dracu’ planurile? Păi cum nu. 🙂 Mi-e frică să mai fac planuri, fie ele pe termen lung sau scurt. Mi-e frică de multe lucruri, dar un lucru e sigur: vom fi împreună. Și dacă trecem cu bine de pandemia asta, ce să ne dorim mai mult?

I will take your pain
And put it on my heart
I won’t hesitate
Just tell me where to start

Cu toate astea, nu pot să nu fiu tristă în special astăzi, când trebuia să fim îmbrăcați frumos, coafați și transpirați (e iunie, totuși), în fața ofițerului stării civile, a familiei și prietenilor, ca să spunem DA.

Nu știu ce o să aducă restul anului, nici măcar nu știu ce o să aducă ziua de mâine, dar am vrut să scriu articolul ăsta din două motive – ca să mă descarc și ca să te motivez să-mi cumperi ceva drăguț. 🙂

Ne-am cunoscut când viața era mult mai simplă și mult mai frumoasă. Ne-am cunoscut când n-aveam nicio grijă în lumea asta în afară de a ajunge la timp la ore. Când lumea abia descoperea social media, iar smartphone-urile nu erau ce sunt acum.

Oricât de clișeic și siropos ar suna articolul ăsta, e adevărat.
Ești cel mai sufletist și bun om. Și mă inspiri în fiecare zi.

Te iubesc.

Semnat,
(încă) logodnica ta

2 thoughts on “Pandemia ne-a stricat cununia #storytime”

Let me know you think - add a comment below!