Acum o lună primeam propunerea din partea Cristinei.


Acum câțiva ani, eu fiind mare fană Hilary Duff, am tot căutat site-uri românești care să scrie despre ea, dorind să găsesc și informații utile legate de cărțile ei pe care îmi doresc să le văd și în România. Așa am dat de BlogVedete. Am observat că fetele de acolo scriau diverse lucruri despre ea, acoperind mai multe ramuri; viața de familie, profesia – care se împarte în cazul ei în 3 categorii (televiziune, muzică, carte), etc.

M-am abonat prin mail la site-ul lor și de atunci e tare bine! Aflu cele mai frumoase informații despre vedetele care chiar merită (și doar vedete de peste granița țării noastre), în știri pe scurt, formulate corect, verificate în mai multe surse. Nu este un site de bârfe sau scandaluri.

Le laud pentru că merită; totul e pasiune și totul a pornit din pasiune. Câștigurile sunt oamenii care apreciază și vizitează site-ul în număr atât de mare.

Azi împlinesc o lună ca editor pe BlogVedete.com și sunt onorată și fericită. Și vă mulțumesc, Cristina și Amelia pentru încredere și pentru șansa de a-mi pune în practică hobby-ul într-un loc atât de iubit.

Articolele scrise de mine pot fi văzute AICI. Vă așteptăm și pe Facebook.

LATER UPDATE: Site-ul a fost închis între timp, dar fetele au rămas active și scriu în continuare pe pagina de Facebook de mai sus.

0 thoughts on “O lună în familia BlogVedete”

  1. Este cred ca unul dintre cele mai emotionante articole pe care le-am citit. Nici nu am constientizat cat de mult inseamna pentru tine acest hobby. Ma bucur sa te avem in echipa noastra!

Let me know you think - add a comment below!