Vă mai amintiți invitațiile ingenioase pe care le-am postat pe Instagram în ianuarie? Puțin din povestea lor, în continuare.. 

Prietenii din copilărie aduc odată cu ei și multe amintiri frumoase. Cred că cei mai importanți oameni din viața mea, în acest moment, sunt cunoscuți în mediul online. La fel este și în cazul Andreei, pe care am întâlnit-o în perioada școlii generale, dacă nu mă trădează memoria. Cu siguranță “din cauza” ei am ieșit mai mult din casă, făcând chestii la care nu m-aș fi gândit, râzând și descoperind lucruri frumoase împreună. Alături de ea și sora ei, Alina, nici nu știu când a trecut timpul, pentru că iată-ne acum. Eu, participând la nunta ei.. ce?! 🙂 Și dincolo de asta, am putut să iau parte la celebrarea unei povești de dragoste atât de frumoase, una care învinge orice dacă este suficient de puternică!

Nunta Andreei și a lui Erol a avut loc la Aristocrat Events Hall, o locație simplă și elegantă pe care am vizitat-o pentru prima dată atunci (și mi-a plăcut așa tare încât pe Instagram mai sunt vreo 3 poze – 1, 2, 3). În seara de 19 martie a nins. Și nu că aș crede în superstiții sau semne, dar să fie belșug, zic! 💚

Evenimentul a fost unul intim, mirii invitând doar prieteni foarte apropiați și familie. Așadar, mulțumesc! Și să fiți fericiți!

Draga mea, să ne revedem cu bine! 🙂 xo

Clip postat de Andreea | Clip postat de mine

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *